Şimdi Ara

Bug lı çarlar 1 lvl (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
2.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 458 °F

elimde 3 tane buglu char var hepside 83 lwl banlananlar üzülsün kalan sahalar bizimdir
    Şöyle bi çarı dizemde pk atam

iyide charların banı acıldı banlanmadı lvl dusuruldu sende ii sıkıosun be ziya xD
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaqqeR

quote:

elimde 3 tane buglu char var hepside 83 lwl banlananlar üzülsün kalan sahalar bizimdir

iyide charların banı acıldı banlanmadı lvl dusuruldu sende ii sıkıosun be ziya xD

Millet diyorki oyunda bugcu kalmadı aslanım k2 şöyle k2 herkesi banladı. Bugcu charların halen dolaştıgını söylemek isterim

• quote:

quote:

quote:

Millet diyorki oyunda bugcu kalmadı aslanım k2 şöyle k2 herkesi banladı. Bugcu charların halen dolaştıgını söylemek isterim

SS koyabılırmısın ?

ıyıce kufur edelımde ozmn

• bizim bi elemande 59 lwl a bugg la kasmış...
    lwl 1 di
    worm kestim dior 54 e kadar çıkmış...
    gerisinide kasarim artik dior...
    walla bilseydim böyle olcağını bende yapardim.
    dedm banlarlar 999 yada lwl 41 falan alirlar...
    değişen bişy yok...

• quote:

Orijinalden alıntı: Ultr@k@plan

quote:

quote:

quote:

SS koyabılırmısın ?

koyamazki sıkıyo çünkü

• Banlamışlar evet, charım 56 oldu şuan üstümde sheller ardream akıcam hehe xD
  • Ben gm olsam bunları hafif ceza yerine direk banlarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXIST

quote:

Orijinalden alıntı: Ultr@k@plan

quote:

quote:

quote:

SS koyabılırmısın ?

koyamazki sıkıyo çünkü

Bu Konuyu unutmayın. Yarın SS koyucam ozaman kapağı yiceksiniz. Tarihte yazarız

• Valla arkadaşlar 61 tane worm kestim 61 level oldum plat pre vardı Şaşırdım yani
  • Bende o iş olmadı. benim sayaç - lere düşmüş worm falan kestikçe birşey olmuyor nedense.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joutsenlaulu -- 30 Aralık 2009; 19:43:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnimoSity

Bende o iş olmadı. benim sayaç - lere düşmüş worm falan kestikçe birşey olmuyor nedense.

zuzuha
  • Çok iyi oldu çok ta iyi güzel oldu tamammı ?
  • Arkadaşlar 80 lvle kadar kasıp bırakmış amcaoğlu ban yemeden önce , şimdi girdim aşağıda exp %5325735.00 gibi bişeydi..
    Her wormde 1 lvl aldı char şimdi 81
    K2 1 lvl de hediye etmiş bizim buglı chara
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkergokban

Arkadaşlar 80 lvle kadar kasıp bırakmış amcaoğlu ban yemeden önce , şimdi girdim aşağıda exp %5325735.00 gibi bişeydi..
    Her wormde 1 lvl aldı char şimdi 81
    K2 1 lvl de hediye etmiş bizim buglı chara

senin Amcaoglu bug yaparak 80 e kadar kasıp bıraktı. Ban yedikten sonra girdiniz baktınız %5325735.00 bi yüzde var durmadan worm keserek lwl 81 oldunuz dogrumu? Buglu charı banladılar üstüne üstlük geri açtıgında lwl 1 di ve geri worm keserek bug ile kastıgınız lwl e geri ulaştınız öylemi
    Dogru anladıysam bu k2 den bi cacık olmaz

• Aynen öyle PaNoZ
    Hatta bugla kasılan lvl'in 1 lvl üzerine ulaştı char

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wacd -- 30 Aralık 2009; 21:52:35 >
  • sorun bende mii
  • simdi noldu ben anlamadim ? .d
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnimoSity

sorun bende mii

Yok değil.. Bende de baya exple başladı ama sonra kazı yaptım, 50 level oldu en fazla. Şans yok ki bizimki de 80 olsun
  • Şans olsa ne olacak W , char benim değil ki bana hiçbir faydası yok
  • muhahahahah 80 83 uz diye hava yapip parti begenmiolardi mughahahahaha worm a devam :)))
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.