Şimdi Ara

BUG' suz MU-ONLINE SERVERİ arıyorum !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben eski mu-onlinecilerdenim..Mu'yu bırakalı 3 seneyi geçti..Bırakmamın sebebi serverlerde BUG ların çoğalması..Yeni bir MU'ya başlamak istiyorum ama içerisinde BLESS BUG olmayacak.BLESS yerine başka bir itemin buğu olsa daha iyi..

Bakıyorum serverlre NPC de ne ararsan var..Benim tek yapmam gereken KASMAK..Böylede oyunun tadı çıkmıyor..Oyunu kasma bakımından çok zor yapıyorlar ama NPC de ne ararsan var.Ne gerek var o zamn kasmaya...

OYNAMAK İSTEDİĞİM MU' DA :

-NPC lerde bless-soul-father vb..Değerli itemlerin satılmaması..
    -Açılan +5 kundunlardan saçma sapan bir exe itemin çıkmaması.+5 kundunu kesmek zor olsun ama kundundan da adam akıllı bir item çıksın..En azından kestiğimize değecek bir item :S
    -En önemlisi GM-ADMIN lerin serveri event yağmuruna tutmaması..Bir GM giriyor event-diğeri giriyor event..Server event manyağı oluyor..artık exe itemleri NPC ye satıyoruz...EVENT HAFTADA 1-2 gün yapılsa süper olur...

ÇOK FAZLA BİRŞEY İSTEDİĞİMİ DÜŞÜNMÜYRORUM..BUNDAN 3-5 SENE ÖNCE MU-ONLINE OYNAYAN ARKADAŞLAR BU İSTEDİKLERİMİN DOĞAL OLDUĞUNU BİLİRLER..MU SERVERLERİNİN SUYUNU ÇIKARDILAR..

VARS BU 3 ÖZELLİĞE YADA EN AZ 2 SİNE SAHİP OLAN BİR SERVER BURDAN YAZARSANIZ ÇOOK SEVİNİRİM:)

saygılar...

• event özell günler ve kundundanda güzel itemler cıkıyor.. sacma sapan bişi yok server yarın acılıyor... Bless bug kapalı soul satılmıyor..
    www.tmg-team.somee.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: delypoyraz

arkadaşlar ben eski mu-onlinecilerdenim..Mu'yu bırakalı 3 seneyi geçti..Bırakmamın sebebi serverlerde BUG ların çoğalması..Yeni bir MU'ya başlamak istiyorum ama içerisinde BLESS BUG olmayacak.BLESS yerine başka bir itemin buğu olsa daha iyi..

Bakıyorum serverlre NPC de ne ararsan var..Benim tek yapmam gereken KASMAK..Böylede oyunun tadı çıkmıyor..Oyunu kasma bakımından çok zor yapıyorlar ama NPC de ne ararsan var.Ne gerek var o zamn kasmaya...

OYNAMAK İSTEDİĞİM MU' DA :

-NPC lerde bless-soul-father vb..Değerli itemlerin satılmaması..
    -Açılan +5 kundunlardan saçma sapan bir exe itemin çıkmaması.+5 kundunu kesmek zor olsun ama kundundan da adam akıllı bir item çıksın..En azından kestiğimize değecek bir item :S
    -En önemlisi GM-ADMIN lerin serveri event yağmuruna tutmaması..Bir GM giriyor event-diğeri giriyor event..Server event manyağı oluyor..artık exe itemleri NPC ye satıyoruz...EVENT HAFTADA 1-2 gün yapılsa süper olur...

ÇOK FAZLA BİRŞEY İSTEDİĞİMİ DÜŞÜNMÜYRORUM..BUNDAN 3-5 SENE ÖNCE MU-ONLINE OYNAYAN ARKADAŞLAR BU İSTEDİKLERİMİN DOĞAL OLDUĞUNU BİLİRLER..MU SERVERLERİNİN SUYUNU ÇIKARDILAR..

VARS BU 3 ÖZELLİĞE YADA EN AZ 2 SİNE SAHİP OLAN BİR SERVER BURDAN YAZARSANIZ ÇOOK SEVİNİRİM:)

saygılar...

Bulursan kardeş banada bildirirmisin:D haber verirmisin???

• quote:

Orijinalden alıntı: Tmg-Team

event özell günler ve kundundanda güzel itemler cıkıyor.. sacma sapan bişi yok server yarın acılıyor... Bless bug kapalı soul satılmıyor..
    www.tmg-team.somee.com

serverinizi dörtgözle bekliyorum...kaç gibi online olur acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mu Online Türk Server Arıyorum
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.