benim bildiğim bugko ko açıldığından beri var bugko=usko
senin bildin bugko deıl bu adım bugra ordan gelıyo hehe varmı gelen gm olcak arkadaşlar servera başlayın bi hele 2-3 kişi da alcam
nasıl oynucaz ben su an üyelikte aldm ama girmiyorum
pk server oldu 90 a kadar %1000 rate gelde geçme:) yarın patlama var serverda ben size dıem yarına kadar kasın cafemvar cafede soledım elemanlara hemen aç abi dıyolar bakalım yarın 30 kişi felanda gelcek
oyun 24 saat online olcakmı
ya bugra yardım et pls clienti indirdim üyelikte aldm ama nasıl gireceğimi bilmiyorum anlat pls
hamachiden bağlandıysan ağa bana chat olarak tıkla ve sorcanı sor
Beyler Bu Hamachi Nasıl çalışır Bilgisi Olan Anlatsın İlk Hamachi Kullanımım Olacak...
Ya bugra kardesim hamachiye cağlandım bi msn versen de anlatsan sunu giremiom üyelikte aldm deli olacam
server gece 12 de kapanıp sabah 10 da açılıcaktır
hamachiden bağlandıysan clıntının serverini dosyasına server ıp bolumune 5.121.156.186 yazıyoruz
kardes anlat yaa böle basit konusma
clıntını ındırdıysen server.ini dosyasına 5.121.156.186 bu ipyı yazıyoruz ve oyuna giriyoruz
hamachiyi nasıl kullanıcaz
buğra111 ellerine salık kardeş ben onu yüklüdüydüm
Ya anladm da surver.ini dosyası nerde + oyuna nasıl girecez bi anlatırmısın bunu istiyorum senden
Ya bi anlat kardes ayıp ama
Beni gm yapıver lem _Aranel_
Ya ayıp ama forumdayız ve yardım bekliyorum biriniz anlatsın sunu yaa nasıl giricem oyuna surver.ini dosyası nerde