Şimdi Ara

BUGKO AÇILDI 80 SKILLERİ AÇILDI MASTER YANMASI AÇILDI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
382
Cevap
0
Favori
8.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugra111 benide gm yapsana
  • benim bildiğim bugko ko açıldığından beri var
    bugko=usko
  • senin bildin bugko deıl bu adım bugra ordan gelıyo hehe varmı gelen gm olcak arkadaşlar servera başlayın bi hele 2-3 kişi da alcam
  • nasıl oynucaz ben su an üyelikte aldm ama girmiyorum
  • pk server oldu 90 a kadar %1000 rate gelde geçme:) yarın patlama var serverda ben size dıem yarına kadar kasın cafemvar cafede soledım elemanlara hemen aç abi dıyolar bakalım yarın 30 kişi felanda gelcek
  • oyun 24 saat online olcakmı
  • ya bugra yardım et pls clienti indirdim üyelikte aldm ama nasıl gireceğimi bilmiyorum anlat pls
  • hamachiden bağlandıysan ağa bana chat olarak tıkla ve sorcanı sor
  • Beyler Bu Hamachi Nasıl çalışır Bilgisi Olan Anlatsın İlk Hamachi Kullanımım Olacak...
  • Ya bugra kardesim hamachiye cağlandım bi msn versen de anlatsan sunu giremiom üyelikte aldm deli olacam
  • server gece 12 de kapanıp sabah 10 da açılıcaktır

hamachiden bağlandıysan clıntının serverini dosyasına server ıp bolumune 5.121.156.186 yazıyoruz
  • kardes anlat yaa böle basit konusma
  • clıntını ındırdıysen server.ini dosyasına 5.121.156.186 bu ipyı yazıyoruz ve oyuna giriyoruz
  • hamachiyi nasıl kullanıcaz
  • buğra111 ellerine salık kardeş ben onu yüklüdüydüm
  • Ya anladm da surver.ini dosyası nerde + oyuna nasıl girecez bi anlatırmısın bunu istiyorum senden
  • Ya bi anlat kardes ayıp ama
  • Beni gm yapıver lem _Aranel_
  • Ya ayıp ama forumdayız ve yardım bekliyorum biriniz anlatsın sunu yaa nasıl giricem oyuna surver.ini dosyası nerde
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.