Şimdi Ara

BUGKO AÇILDI 80 SKILLERİ AÇILDI MASTER YANMASI AÇILDI (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
382
Cevap
0
Favori
8.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hadi her skilde çalışcak arkadaş db leri buldu
  • biz bugdan kaçıoruz sende bugko dion
  • herkese hayırlı olsun 80 skılleri yarın gelıyo master falan
  • ss yollasanaza bakalım bi
  • Tüm skiller çalışcak roguede power shot priestde judgamnet warrior da binding felan hepsiiiiiiii
  • biri mail verr mi yha nerden üyelk alcaz annamdm yapamdm saatlerdr uraşıom hamchi de de kmse yok sorsam da cvp vermiolar nasl kullancaz bi de bu şeyi
  • Zuhahah
    Bize 1 tane BugKo yeter di 2'nciye ne gerek?
  • quote:

Orjinalden alıntı: megamenhellofhell

biri mail verr mi yha nerden üyelk alcaz annamdm yapamdm saatlerdr uraşıom hamchi de de kmse yok sorsam da cvp vermiolar nasl kullancaz bi de bu şeyi

pm ye yazdım anlattım neler yapıcağını
  • ok.. saol kardeş yarn denicem üelik almaı usko nun boku çıktı zaten girilmio hiç... peki bu bugko ilerde kapanmaz di mi
  • nse anladm galiba çok saol thranduil07... yarn inş gircez ii geceler herkese
  • abi ne üyelik linki ne de client linki çalışıo ne ayah?
    edit:pardon client çalışıo ama uyelik linki hala sakat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justbequiet -- 2 Şubat 2007; 2:08:16 >
  • YAWW KARDEŞ BUN DA ÜYELİK ALMAK İÇİN SİTEYE GİRİYOM SUNUCU BULUNAMIYOR DİYO NE AYAK
  • Buğra iyice sapıttın kardeşim.Bune herkes online bi sen yoksun olmadıgın günler için birine devret su oyunu valla olmuyo.Ya ne yap ne et Pc yi açıktut ozaman seni mi bekleyecez başka PW servere gideriz daha iyi valla.
  • üyelik almanız pcnın çalışması lazım gece mumkun deıl:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: sergio07

YAWW KARDEŞ BUN DA ÜYELİK ALMAK İÇİN SİTEYE GİRİYOM SUNUCU BULUNAMIYOR DİYO NE AYAK

önce hamachi yi çalıştırıp bugkoya gireceksin sonra üyelik sayfasına girmeyi dene (bugko yazan yer yeşil olmalı değilse çift tıkla yeşil olsun )

bende akşam clienti yükleyip gelicem üyelikte aldım ismim RaZoN .. hangi ırkı seçeyim sizce? okçu olacam kesinlikle
  • herkes 1 ağa yuklenmesin bugko11 bugko111 bugko22 herpsıne gireblirsiniz almadında değiştirin
  • charlar silindi fakat buglar kalktı hayırlı olsun gene herkese para dağıtmaya dewam
    80 skılleri + master skılleri açıldı
  • Ne zaman açılcak?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bugra111

az ingilezcen olsa anlarsın heralde 1102 clıntıyle girin yazıyo

bana ingilizce öğretmeye kalkma!
    sana sadece gösterdim bunun çıkıtğını 1102 clienti ile girdim ayrı bi hata verdi ..
    tam olarak anlatır mısn?
    HALA GİREMİYORUM...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dijitaladam -- 2 Şubat 2007; 12:22:10 >
  • Hade tekrar gm yap Nick Aranel
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.