Şimdi Ara

Bugün 20-22 arası Codegen 15000 mah Powerbank 49.90 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.988
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    43 mü kazık oluyor. Sen alamadın sanırım @aroaro

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu powerbankları satın alanlar ilk izlenimlerini yazabilir mi?

bu markayla ilgili pek yorum göremedim, bulamadım.. codegen nasıl bi marka, güvenilir mi?
  • Faturalı kutulu olarak geldi ürün. 2 yıl garantili cihaz.

Malzeme kalitesi çok iyi beklediğimden daha kaliteli buldum. Kutusu falan on numara :)
    2 tane usb çıkışı var birisi 2A diğeri 1A. Arıca üzerinde led ışıkta bulunmakta.
    4 de 3 ü dolu olarak geldi. 2500 mah telefonu tam dolumdan sonra 4 ışıktan ışığın birisi söndü. Tam olarak kaç mah kapasite de olduğunu şimdilik kestirmek zor ama ucuz Çin malları gibi mah değerinin sallama olmadığı da kesin. Tabi birkaç bin mah kayıpla yaklaşık 10.000 mah biraz daha fazla vereceğini ümit ediyorum.
    Ayrıca şarj ederken şarj edebileceğini denemek için telefonu şarj ederken cihazı da şarja taktım şarj olmaya başladı. Aynı anda şarj olup şarj edebiliyor cihaz.

Dediğim gibi ilk izlenimlerim gayet iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat_5320 -- 15 Mart 2016; 16:17:40 >
  • http://urun.n11.com/sarj-cihazi/codegen-15000-mah-cift-usb-cikisli-powerbank-P95246740?icid=990007_prudsys_productdetail_crosssell
    Ürün tekrar 49,90TL'ya düşmüş.

http://urun.n11.com/sarj-cihazi/codegen-x20-20000-mah-led-gost-powerbank-tasinabilir-sarj-cihazi-P65687834
    Bu model de 69.90TL LED göstergeli 20.000mAh slim model. (10mm kalınlığında yazıyor içinde nasıl batarya var acaba? 18650piller olsa 10mm'den kalın olması gerekir.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odanedemek -- 15 Mart 2016; 23:09:09 >

• odanedemek kullanıcısına yanıt
    Aslında 20bin Mah alacaktım fakat codegen çok devasa, xiaomi 100tl falan olsa almayı düşünüyordum. Bence 15bin Mah yeter. telefonu 3 kere şarj etse kafi...

Benim codegen daha gelmedi, adam geç kargoladi. Büyük ihtimal bugün elime geçecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: ProfesörTeknoloji

eşe dosta aldım? bir kaç tanede fazla aldım lazım olan olur
    izmirdeysen lazımsa aynı fiyattan vereyim, paylaşım için teşekkürler

arkadaşlar ayr oldum yazmış bazıları yukarda yukarda vs filan,, kimseyi ilgilendirmez isteyen istediği kadar alır, 30-40 tane alanlar var 250 tane ürün vardı en az, acele edip alsaydınız.
    izmirdeyseniz gelin vereyim aynı fiyattan

Güle güle kullan. Yaklaşımını beğendim.
  • Ürün jelatinsiz halde geldi, ürünün yan taraflarında kılcal çizikler ve arka tarafında ki gri tabaka üzerinde hafif derin çizik bulunmaktadır. Onun harici herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Ürünün kullanımında bir sorun olursa trio bilgisayar 15 gün içerisinde birebir değişim sözü verdi. Ürün kalitesine gelince 50-60tl ederi var. Tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: RexWolker

Ürün jelatinsiz halde geldi, ürünün yan taraflarında kılcal çizikler ve arka tarafında ki gri tabaka üzerinde hafif derin çizik bulunmaktadır. Onun harici herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Ürünün kullanımında bir sorun olursa trio bilgisayar 15 gün içerisinde birebir değişim sözü verdi. Ürün kalitesine gelince 50-60tl ederi var. Tavsiye ederim.

Benim de öyle geldi... Acaba pillerini yenileyip piyasaya mı sürdüler???????
  • quote:

Orijinalden alıntı: metbey

quote:

Orijinalden alıntı: RexWolker

Ürün jelatinsiz halde geldi, ürünün yan taraflarında kılcal çizikler ve arka tarafında ki gri tabaka üzerinde hafif derin çizik bulunmaktadır. Onun harici herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Ürünün kullanımında bir sorun olursa trio bilgisayar 15 gün içerisinde birebir değişim sözü verdi. Ürün kalitesine gelince 50-60tl ederi var. Tavsiye ederim.

Benim de öyle geldi... Acaba pillerini yenileyip piyasaya mı sürdüler???????

Kutuyu ben açmadım ama benim cihazda en ufak bir çizik yok arkadaşlar. Satıcıyla bir iletişime geçin bence

• Murat_5320 kullanıcısına yanıt
    Jelatin yada kutu da bant falan var mı.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.