ben de dışarıyı göremiyorum çünkü her taraf sis içinde... beyazlar içinde kayboldum resmen.. :)) hava gezilecek hava değil ki...
quote:Orjinalden alıntı: Míkrop ben de dışarıyı göremiyorum çünkü her taraf sis içinde... beyazlar içinde kayboldum resmen.. :)) hava gezilecek hava değil ki... Valla benim elimden tutup götürecek bir arkadaşım olsa, havayı pek tınlamam =)
quote:Orjinalden alıntı: Míkrop seni götüren yoksa, sen tut onların elinden, sen götür onları... herşeyi başkalarından bekleme.. :p Haklısın :), ben elimden tutulmasını bekleye bekleye sap gibi kaldım orta da :/
quote:Orjinalden alıntı: bigknife Törenlere katılan çocukları da almasınlar içeri ergenekondan abooov yasaklı kelimeyi kullandı. Alacaklar seni de o kelimeden içeri
quote:Orjinalden alıntı: ned johnlansen bugun 23 nisan.. bazi insan kaseyi devirip yatarken mesai dolduruyor bazi insan../>/>/> Benim popoma kase diyemezsin sen.
quote:Orjinalden alıntı: ned johnlansen bugun 23 nisan.. bazi insan kaseyi devirip yatarken mesai dolduruyor bazi insan../>/>/> Bir de 3e kadar yatanlar var. Cık cık cık...