Şimdi Ara

, (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • durum tüm dünyada böyle ama asıl sorun sizin dolara euroya tapmanız birbirinizi kazıklamanız.şu dolar tüm dünyada düşerken bizde dimdik duruyor bu ne merak böyle hep o yabancı merakı hep o kodaman vatan satıcılar değil mi sorun akıllanın biraz bitcoin hırsızlarına yağ çekeceginize tl ye sahip çıkın.asgari ücreti siz ne kadar arttirirsaniz hirsizlar o kadar aziyor.

gecen dallamanin birinden limonata alacagim makinaya 2.5tl yazmis buzlulardan dedim cunku makina oyle degil neyse deneme amacliadamin eli o kucuk boy ucuz plastik bardaga doldururken tir tir titriyor yarim doldurup bana uzatti eli hala titriyor dedim bu ne limonataymis yarim bu doldur dedim eli titreye titreye biraz daha koydu o bardak dolmuyor ver dedim neyse 20 verdim adam 3 tl kesti gule gule diyor dedim 2.5 tl degil mi yok diyor 3 tl dedim ula makinada kafam kadar 2.5 tl yaziyor o 50 kuruşu aldım çıktım adamın hala eli titriyordu yok hastalıktan değil cimrilikten vatandaşı nasıl öpeceğini şaşırıyor sanirim ilk defa milli oluyor vatandas zevmede...pazara gidiyorsunuz terazilerin hepsinin ışığı bozuk fiyatlar yarım yarım iki üzüm eksik koymak için fırsat kolluyor adamlar

aslında biz biribirimizi zeviyoruz millette bizi zeviyor cifte zevk cifte haz

akillanalim duzelir anca

yine az diyen cikar

yahu dunyanin kagidina boguluyorsunuz caldikca caliyorsunuz ama bir damla huzur yok kimse acim diye sayiklamasin asil siz birbirinizi boyle sisirdikce isci bulamayip bir sey satamayip ac kalacaksiniz her seyin fazlasi zarar tabii paranin da.

calmayalim bir zahmet birileri caldikca ucretler o oranda artiyor e iyi iyi mi degil bizimkiler o oranda bir daha caliyor sonuc enflasyon sonuc degersiz tl

sonra elin amerikani tek kagit paraya donumuza kadar alip gidiyor

akil lutfen bir zahmet.

pantolonunu dikmekten aciz adamlarin elinde 40 000 liralik telefon var tipi de bir seye benzemiyor 6 tane arka kemerayla nereni cekeceksin bir ac doyurun birine is verin de insan desinler bir sey saniyorlar bir de kendilerini

hirsiz iste kimse gerinmesin bu devirde namuslu olmakta kalmakta olay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 4 Temmuz 2022; 17:35:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.