Şimdi Ara

Bugün Aurisimi satsam ne kadar eder (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
3.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Alınık TOYOTA AURIS Dizel D4D 2010-11-12 makyajlı kasa 6 ileri vites Dijital klimalı kazasız değişensiz boyasız ve ANKARADA olacak Fiyat teklif edecek varmı? Son 1 hafta banka vade süresi geçmeden mesaj bırakın.
  • 1.6 motor auris elegant alacağım 2010 model makyajlı kasası araba nasıl ilk defa auris alacağım fiyatı nedir kaça alınır araba nasıldır. bilgilendirirseniz sevinirim
  • toyota auris 1.6 elegant benzinli manuel makyajlı kasa içi bej full donanımlı bir araç piyasası makyajlı kasaların 35 binden başlıyor böyle bir araba almak istiyorum bu konuda yardımcı olmanı istiyorum benzinli toyotalar da ne gibi sıkıntılar oluyor bana bu aracı tavsiye edermisiniz en son bu araç hangi fiyata alınır bilgilendirmeniz dileğimle internette araştırdım herkes çok övüyor cevaplarınızı bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: enhesa

toyota auris 1.6 elegant benzinli manuel makyajlı kasa içi bej full donanımlı bir araç piyasası makyajlı kasaların 35 binden başlıyor böyle bir araba almak istiyorum bu konuda yardımcı olmanı istiyorum benzinli toyotalar da ne gibi sıkıntılar oluyor bana bu aracı tavsiye edermisiniz en son bu araç hangi fiyata alınır bilgilendirmeniz dileğimle internette araştırdım herkes çok övüyor cevaplarınızı bekliyorum

tek parça boyalı beyaz 2011 elegantı geçen hafta 35500 e aldım ekstradan lpg side var araç 50000 kmde çok aradım, netteki ilanlar ya galericiden yada 40000 li rakamlarda 4 günlük izlenimlerimi sorarsanız araç o parayı hakediyor gibi. çok sessiz performans 1.6 motor için çok iyi yol tutuş fena değil donanım zaten tek eksiği sunroof anahtarsız giriş ve start stop keyifli geri görüş kamerasıda keza öyle geniş bi araç çok ferah.sıkıntı yaşatırmı bilmiyorum japon araç benim hiç aklımda yoktu çekirdekten yetişme sanaayici arkadaşlarımın zoruyla japona yöneldim civicle uzun yol yaptım beğenmedim mazda ülkemizde hak ettiği değeri göremiyor en mantıklısı toyota idi bende auris aldım

• 2007 auris 1.6 126 hp elegant bir camurluk boyalı değişen yok. 126,000 km de sizce satsam ne kadara gider ?
  • 32-34 CİVARI
  • 1.6 toyota elegant metalik gri makyajlı kasa 2010 model 132 beygir 65 binde kaça gider
  • Bu hafta konuyu açtığım aracımı 37.250TL ye sattım.
    14.000km de hasarsız ve sorunsuzdu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayirli olsun hocam, bende de ayni aractan var satmayi dusunuyorum.. Fiyat olarak fazla istemisim oyleyse ben https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=99592002

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ummyth kullanıcısına yanıt
    bence biraz fazla olmuş. modelde yükseltmek istiyorsanız satışı hızlandırmak için biraz düşürmeniz gerekir diye düşünüyorum. bir iki yere gösterin verilen fiyatın üzerine 2.000 ya da 2.500 TL ekleyin gerçek satış fiyatınızı bulursunuz.
  • Galeriye gosterdim hocam, 33.500 verdiler en son.. Soylediginiz gibi yapmam lazim sanirim 35.500 gibi bir fiyat belirledim kafamda, umarim kampanyalar bitmeden satabilirim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.