evet kardesim dh deki cogu kisi benim kardeslerim cok iyi dostluklar edindim burda umarim sende edinirsin
biz diyoruz realist ol.sen anlıyorsun real madrid ya helal olsun.bu aklı nerde buldun sen yolda filan mı?
ya hoca bırak bu adamı ya bende bi anket actım adam habire biseyler yazıp duruyo kovuyom kovuyom gitmiyo amele sümüğü gibi yapıstı adam ya bu arada hangi universitedensiniz diye bir anketim var oylarınızı bekliyom
quote:
Orjinalden alıntı: playmakers
evet kardesim dh deki cogu kisi benim kardeslerim cok iyi dostluklar edindim burda umarim sende edinirsin
hey allahim yaa guzel guzel konusalim diyoruz boyle herifler cikiyo gelde kafayi yeme konu kapandi devam etmek istersen pm at
tüm sırlarını ortaya döktürme lan gıda3
nakress kimin fakesisin yada msn ver orda bi konusalim senle
hoca hala cıkaramadım kimsin sen yaw
quote:
Orjinalden alıntı: nakress
tüm sırlarını ortaya döktürme lan gıda3
bırak bu ayakları.gerçekleri canını mı yaktı?gocun dun galiba?
kime diyosun onu anlamadim ne gercegi ??
spor bolumunde omuz omuza fenerbahçemizi sawunduğum arkadasım serhat.doğum gunun kutlu olsun.sana en guzel hediyeyi fenerbahcemiz şampiyonlukla werecek.
serhat_fb doğum günün kutlu olsun kardeş nice yıllara allah uzun ömür verir inşallah pasta nerde ben biraz geç kaldım galiba
arkadaşım böle kuru kuru dogüm günü kutlanır mu ya hani pastamız aaaaa hiç yakıştıramadım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme