ulan ben onun acısını kardeşinden mi çıkartayım diyorum
quote:
Orjinalden alıntı: deneme_1_2
ulan ben onun acısını kardeşinden mi çıkartayım diyorum
yok yapma sakın...zaten abisi kötü yapmıştır onu...yazık kıza kızın suçu ne?
sen hem sopa ye bide topic gülerim ben sana bak gülüyorum
quote:
Orjinalden alıntı: theshowtime
sen hem sopa ye bide topic gülerim ben sana bak gülüyorum
ben şiddete maruz kaldım burda gülüyo adam yaa.
off süper yaa adam fakeyim die istediği aşağılattırmayı yaptırıo kendine
quote:
Orjinalden alıntı: Silahsız Kuvvet
off süper yaa adam fakeyim die istediği aşağılattırmayı yaptırıo kendine
kızın abisinin yaşı kaçtı arada patlatsaydın 1-2 tane zate kızın öle 1 abisi varsa boşver onu tabi aşık değilsen sanırımda deilsin
abisi 25 yaşlarındaydı.ya kızdan da soğudum bişiler hissediyodum ama sopa yedik diye vazmıgeçeyim abisi yüzünden.kızın yüzüne nasıl bakcam ben şimdi
esas o senin yüzüne nasıl bakıcak onun sayeside dayak yedin gelip özür dilerse şaşma yani öle olur heralde özür dilerken tenhah bir yerde olursanız şanslısın
iyi olmuş..Benim kardeşin manitasınıda ben marizledim geçen..hihohoy yaşasın abilerin gücü!!
adam topla sende onu dövdür ya isim vermediğin sürece senin dövdürdüğünü nerden bilcek hem öcünü almış olursun hemde abiyle ara daha fazla bozulmaz(ben yaptım işe yarıyo)
abileri hiç sevmiyommm
quote:
abileri hiç sevmiyommm
Bende kardeşlerin sevgililerini hiç sevmiyom.. Ufacık çocuklar sevgili ayağı yapıo.. Millet 2 sopa yemiş bi Feyk açıp burdan 1 i 10 yapıp anlatıyo..
Puhahhahahha Magazinel olmak böyle bişe sanırım herkes cevap yazmış olaya...
Fake bunlar geçin bunları
ama ben ayak yapmıyom ciddiydim sevenlere çok görmeyin bari ayrıca o fake dediğin sahte hesap dedikleri şeyden almadım ben
quote:
Orjinalden alıntı: Fake
Puhahhahahha Magazinel olmak böyle bişe sanırım herkes cevap yazmış olaya...
Fake bunlar geçin bunları
ooo sen idol olcan gibi bi his var içimde avatar imza fln bütünleşmiş
quote:
Orjinalden alıntı: OzanKHAN
quote:
abileri hiç sevmiyommm
Bende kardeşlerin sevgililerini hiç sevmiyom.. Ufacık çocuklar sevgili ayağı yapıo.. Millet 2 sopa yemiş bi Feyk açıp burdan 1 i 10 yapıp anlatıyo..
1. si senin yaşın kaç 18 yaşındaki adama küçük diyorsun 2. si senin 13-14 yaşında heç kız arkadaşın olmadımı zate olmadıysa 2 açıklaması var ya kızlar seni beğenmiyor yada inek gibi ders çalışmaktan vakit kalmıyordu cevap bekliyorum
quote:
Orjinalden alıntı: acchilles
quote:
Orjinalden alıntı: OzanKHAN
quote:
abileri hiç sevmiyommm
1. si senin yaşın kaç 18 yaşındaki adama küçük diyorsun 2. si senin 13-14 yaşında heç kız arkadaşın olmadımı zate olmadıysa 2 açıklaması var ya kızlar seni beğenmiyor yada inek gibi ders çalışmaktan vakit kalmıyordu cevap bekliyorum
Şu adam 18 yaşındaysa adım Ozan değil.. 2-13.ve 14. yaşlarımda sevgililerim oldu ama sopa yemedim..
Anlayın şunu bizimkiside bir ego tatmini işte.. Sen bi kızla çıkarken normal gelio ama kardeşini birisiyle görünce insan sinirleniyo..Tabi yaşamadan anlayamassın değişik bir duygudur
allahaşükür öle sorunlarım yok benim kızın abisi direk beni eve çağırıyo gel ps oynayalım bişiler içeriz yapıo :D öle sorunlarım yok ohoh yaş 19bi kız kardeşim yok ama olsa herşeyde serbest bırakırdım ben yapıyosam oda bazı şeyleri yapma hakkına sahiptir...
quote:
Orjinalden alıntı: thedevourer
allahaşükür öle sorunlarım yok benim kızın abisi direk beni eve çağırıyo gel ps oynayalım bişiler içeriz yapıo :D öle sorunlarım yok ohoh yaş 19bi kız kardeşim yok ama olsa herşeyde serbest bırakırdım ben yapıyosam oda bazı şeyleri yapma hakkına sahiptir...