Şimdi Ara

Bugün böyle bir hata mesajı almaya başladım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Bugün resimdeki gibi bir hata mesajı almaya başladım. Oyun oynarken bazen de masaüstündeyken görüntü kesiliyor, 2-3 saniye sonra masaüstü geri geliyor sağ alt köşede bu uyarı mesajı çıkıyor. Bilgisayarı yeni topladığımda da bir kere böyle bir hata çıkmıştı önemsememiştim fakat şimdi çok sık çıkıyor. Bu sorun neyden kaynaklanır arkadaşlar. Yardımlarınıza ihtiyacım var.

http://imageshack.us/photo/my-images/851/unled2mjk.jpg/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timramon -- 30 Ağustos 2011; 2:23:18 >

• hocam ekran kartı sıcaklık degerlerın nedır
  • 39 derece gösteriyor. Ben bugün oyunla beraber DirectX i güncelledim ondan kaynaklanabilir mi?
  • directX ile uzaktan yakından alakası olmaz 2. olarak 39 dereceyi ne zaman gösteriyor
  • Masaüstünde. Ama masaüstünde de aynı şekilde ekran gidiyor.
  • aynı sorunla dün bende karşılaştım ama daha o hatayı vermedi. dün ekran kartı üzerindeki fan kablosunu çıkartmaya çalışırken oldu hemend geri taktım düzeldi. yada ekran kartına çalışırken ittirip kaktırmak böyle uyarı vermesine sebep olabilir. ayrıca o uyarıdan sonra masaüstüne geliyor 5 dk sonra tık mavi ekran vermeden o şekilde kararıyor ve reset atıyor. format atmayı dnedim ama win 7 dosyaları kopyalarken atıyorum %27 de takılıyor. % kaçta takılcağı belli olmuyor. şu anda sistem kuramıyorum yardım edin lütfen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.