öğleden beri bir televizyona bir bilgisayar başına gidip gidip geliyorum bir açıklama var mı diye... az önce oturayım çalışayım dedim baktım aynı soruya on dakikadır uğraşıyorum kapattım.. dikkatimi veremiyorum..
bu kadar kolay mı insanları sinir krizlerine sokmak , hayalleriyle oynamak.. allah "en kısa sürede" belanızı verir umarım.ruhsuz herifler..
quote:
Orijinalden alıntı: gespenstfahrer
Yarından sonra: Badem Şakirt Ak isimli doktor girdiği ameliyatta hastaya kalp nakli yapacakken şehven kalbin olduğu yere böbrek nakletti.Hastanın ailesi dava açacağını söyledi.2011 ösym tüm sınavları birincisi Badem Şakirt Ak olayla ilgili açıklama yapmazken emniyet güçleri ÖLEN hastayı ve ailesini tutukladı.
gibi birşeyi 10 sene sonra gastelerde sık sık görmek mümkün olacak.
tamami hayal ürünüdür,gerçek kişi ve kurumlarla hiçbir alakası yoktur.
Ösym nin içine ettiler sağolsunlar. Kadrolaşmanın sonu budur.
Eğer barajı geçememekten korkan arkadaşlar varsa, gitsinler yarın LYS ye kayıt olsunlar. Hukukda temel bir madde var, "kazanılmış hak geri alınamaz" diye, böylece lys ye girebilirler.
quote:
Orijinalden alıntı: Imnobody
Eğer barajı geçememekten korkan arkadaşlar varsa, gitsinler yarın LYS ye kayıt olsunlar. Hukukda temel bir madde var, "kazanılmış hak geri alınamaz" diye, böylece lys ye girebilirler.
ygsde barajı geçemeyen lysde ne yapacak parasına yazık
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme