Şimdi Ara

Bugün Esra Erol'la Evlen Benimle Programına katılıyorum! :) (109. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.614
Cevap
53
Favori
137.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi oldu kız zaten sana göre degildi sen orada 2 hafta kal bak ne kızlar gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hergün esra erol izliycez desenize.Burdan tartışırız artık.
  • kızda iş yoktu zaten başından beri söyleniyor. uygun birisini bulur belki ilerde ne diyelim .

<Bu mesaj DH PREMIUM kullanılarak atıldı.>
  • ya 2.yayını kaçardım link atcak var mı?
  • Kız ünlü olmaya gelmiş, helal olsun Doğukan reyiz.
  • Helal reyiz adamın dibisin yolun açık olsun senin yüzünden hepimiz esra erol izliyoruz :D

• Bu konudaki kullanıcılar: denixex, beginyou, StoryLine, `bELa, UnknownArtist17, blacklotus, XanthiN, selamkardeş, duygusal-adam, markeloff, blacktox55, Bayraktar., Kara, Tipsizz!!, guitarist999, BoranI, S.A.G.S., Pampisyo, RiderOfRohan, Edeb'i Muamma, MillionDollarBaby, Urahara Kisuke., Akipa, trocktro, Darthblast, mcroses, Paytak.koala, asigenc_bedri, inexo, WithinTemptation, 35.5KsK35.5, blueedeep, hepöyleolurzaten, candan38, manisabk, r.quaresma7, Neytiri, KingofEvil, [ILKER], SarımsaklıMilkShake, LifesGood®, Bey Efendi, ogzgunner23, Heisenberg61, -TRioN-, mesutreis, ant_alican, otherside55, sccizm, Audaz, Shift41, Sportsx90, mustere58, K U N, /!\error/!\, ahmetltn, Angelica, dabelebedyu, dogukahn, uA_1905, Asetil Co A, by_rappe, ExtraJudical, IceBaby, reyesssss, erdinç17, _Sniper, Kâi, Mehmetcik023, saksıfon, by Kaçar, LuckZor, vinorosso, IFatalTürkI, Dgkn., bilgehankalkan, TuuCooT, The Melancholy Tower, T@rıq, oguzhan, Buck Dich, FOR-MEN, reeplay, 0tyldrm0, Genç Düşünür, goncerivoo, treko, Kril, tatar19, KeineLust, Westbrook7, qybber, yaki83, ViLLazZo, texas63, Sam B., By.QuaTiL, GoldPunch, thedevourer, x0mBx, Crystal Castles, ssatiliknick, 1312K, Andrew_, Barış Can, hR~, CoolBaro1, STMUS, Green Hell, BlıtzKrıeg, 3ndorfin, yirthan, [topal]solucan, Darsh, akabey_55, ckt, Bluepower, 0RK, thebancally, ahmet//, KovenanT, zedkid, ketrp, Dante`, ThEnD©, trebAruna, Caped Crusader, Frécoß, yeniceri87, TheSpiRiT, Vasto Lorde, Lovely620, Kronik10,5, hfatih15, Existencia, Nagaoka, The Illusionist, hasantezel, REAL MADRID, playkaan, 01cagatay23, Tim Robbins, mai_mai, Hekim61, Bump, Live_Soccer, Jagaciak24, RuneWrath, sonic47, qUAreSma17, huntelarr, entrika888, moonlight sonata, 01deadman01, prestige37, siqorta, Kaptan406
    186 kayıtlı üye, 95 misafir

• O değil de Reyiz kız bulana kadar hergün bu programı mı izleyeceğiz şimdi
  • Kız harbiden çok suratsız ya iyiki olmadı reyiz bir ömür boyu çekilmez o kız
  • To Be Continiued

• Doğukan reyiz kızda iş yoktu ben yarın arayacam kanalı doğukana talibim diyecem maksat müşteri olsun sana yine konu dışı dedin helal reyizsin

• İYİKİ OLMADI KEZBAN O KEZBANNN
  • Reklamını yaptı yine konu dışının.
    Temiz bir çocuğa benziyor,bu kızdan çok daha iyilerini bulacaktır.
  • ADAMIN DİBİSİN, YÜZ AKISIN. KİM TUTAR SENİ DOĞUKAN REYİZ

• Arkadaş olumsuz olduğu için bozuldu, o yüzden baştan sağdı taktimi. Boşver kardeşim daha iyi kızlara layıksın sen, inşallah bulacaksında. Yanlız bir dakine Donanımhaber/Konu Dışı dersen çok sevinirim.

Hani bütün Donanımhaber/Konu Dışı ekibi bizi izliyor selam yolluyorum filan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Disturbed -- 27 Haziran 2012; 17:54:38 >
  • bu kız hangi gece klubünden geldiyse, aynen gitsin, düzgün biri olduğunu sanmıyorum, onun için doğukana da hayır dedi
  • bnce hayırlısı oldu o sarışın kızla evlen daha iyi:D
  • BÜYÜKSÜN REİZ..ÇAKTI SELAMINI...KIZ ZATEN KEZBANDI
  • Adam gibi adam ya.

Üzülmeye değmez. Daha iyilerinin karşına çıkacağına inanıyorum.
  • kız tipsiz zaten reyiz

• 
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.