Şimdi Ara

Bugün Esra Erol'la Evlen Benimle Programına katılıyorum! :) (112. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.614
Cevap
53
Favori
137.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sirf bu kizi pisman etmek icin dhden dort bes kiz yarin arayip talip olsa güzel olmaz miydi evillol.gif

zaten sezon bitiyormus bu hafta yeni sezonda hatirlamazlar :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine selam gönderdi. Adamsın Doğukan ! Daha iyilerini hak ediyorsun.
  • dogukan 2 hafta orada dur talip yagar

ama program bu sezon bitiyor heralde cuma gunu

• boşver kardeş kız tam bir kezban.daha iyilerini bulacağına inancım tam.
  • ah şuraya yazıyorum doğukana locadan kapağı atmak isteyen çok kız talip olacak, programda tatile giriyor zaten, görüşüp kaynaşalım diyen çok kız çıkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 27 Haziran 2012; 18:06:59 >
  • buket giderli gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlıtzKrıeg

Helal olsun reyiz. Kız pişman olacak eminim. Bana göre programa çıkan eli yüzü düzgün ve yakışıklı ender insanlardansın. Moralini bozma zaten kız g.tü göbeği salmış birde adam benenmiyor. Ama eminim senin gibisini bulamaz. Arkandayız reyiz...

Aynen reiz sen çok daha iyilerine layiksin
  • Dünkü Avustralyalı adama o kız geldiyse sana alâsı gelir aga rahat ol

• Şu kelle kanka olsun reyiz adam kafa birine benziyor kız ayarlar reyize
  • Dogukan kardeşimiz selamını çaktı ama daha da bakmam programa. İstediğini bulursun inşallah. Bu arada Elçin ile ilgilenmeni tavsiye ederim. :)

• tanıtaydı kendini az daha duraydı iyiydi.
    2. kız zaten kötüydü ben de sevmedim deseydi(belki de konu dışı kabul etmedi diyebilir)
    3. yarın elçin buna çiçek falan verebilir
    4. hala izliyorum lan atv yi
    5. hediyenin parasını verdiniz mi oğlum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inexo -- 27 Haziran 2012; 18:01:22 >
  • Boşver reyiz daha iyi oldu valla restorantı batırırdı bu şu göbeğe baksana
  • quote:

Orijinalden alıntı: [ILKER]

Şu kelle kanka olsun reyiz adam kafa birine benziyor kız ayarlar reyize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoBODY44 -- 27 Haziran 2012; 18:01:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChelseaSmile

Sirf bu kizi pisman etmek icin dhden dort bes kiz yarin arayip talip olsa güzel olmaz miydi evillol.gif

zaten sezon bitiyormus bu hafta yeni sezonda hatirlamazlar :D

dört beş kız ? Olsun Doğukan Reyiz sen elçine layıksın
  • ulen o kız pişman olmazsa nediyim. Reyiz, elçini ayarlamaya çalış kızı döt et :) bu arada çakma johny sins adnan da destek verdi reyize :)

• Gözde Olmazsa Elçin
    Elçin olmazsa Halime
    Haydi şimdi bastır
    Bizim için saldır :)

• Bu konudaki kullanıcılar: kemomando, ismett01, Nagaoka, dabelebedyu, thebancally, yado1907, [ILKER], by_rappe, Crystal Castles, goncerivoo, guitarist999, mesutreis, MortingenSitranze, 35.5KsK35.5, 0RK, Jagaciak24, cbk167., EcheLoN_, _Sniper, GoldPunch, Buck Dich, yaki83, ChelseaSmile, CoolBaro1, mynameisviktorreznov, GT_55, black_67, TheEdgeOfGlory, SİNEQ, -TOSUN-, Asetil Co A, uğurpolat, ***Leopard***, Carsı38, Darsh, reeplay, quadream, RiderOfRohan, Bey Efendi, KheanJaii, l3ortacine16, Ed Wood, hammerdown, Pampisyo, otherside55, Westbrook7, lapodyaminibacin, Live_Soccer, Tipsizz!!, ant_alican, Denisch, UniJaa_61, Kuru Altı Pilav, hahayouaredead, theshiver, caglar_sss, xBlitzkriegx, KingofEvil, hasantezel, WolvoXx, Heisenberg61, merty, Genç Düşünür, The Illusionist, a_king, S.A.G.S., bluecancan, Kril, JustThief, gazapizm, Xona, qUAreSma17, Darthblast, 0tyldrm0, akınfev, mr_qsr, teletabis, Frécoß, candan38, Caped Crusader, PiqenRole, Kâi, reyesssss, ahmet//, Seza, dlqr26, 3ndorfin, FaLkenAuGe, LuckZor, djsansa, onderim, Bssrk, By.QuaTiL, ` quaD., Mamunda, Mazel Tov, carisma_eko, _GökByRock_, hedevilcate, BlindGuardian, yirthan, [topal]solucan, Audaz, SuspecTR, MBB-1907, Mcuk, ByKekeo, oguzhantrt, kartal90, semih118, BlıtzKrıeg, Disturbed, LifesGood®, Lovely620, vinorosso, Dictator, Hekim61, texas63, Bump, UnknownArtist17, mustere58, saksıfon, CookieMonster, STMUS, sccizm, by Kaçar, Dante`, ssatiliknick, /!\error/!\, Guardian of the Dark, [Pato], Urahara Kisuke., kırmızımercimek, qwerty38, markeloff, playkaan, Olivier17, mnf.trb, Sanmarinolu, manisabk, İsveç Köftesi, duygusal-adam, erdinç17, `bELa, TuuCooT, macır, r.quaresma7, binbirbit, Şanssız Adam, Vasto Lorde, Edeb'i Muamma, XanthiN, ogzgunner23, Dgkn., T@rıq, treko, tatar19, qybber, Sam B., ThEnD©, 01cagatay23, Tim Robbins, mai_mai
    192 kayıtlı üye, 117 misafir

• quote:

Orijinalden alıntı: inexo

tanıtaydı kendini az daha duraydı iyiydi.
    2. kız zaten kötüydü ben de sevmedim deseydi(belki de konu dışı kabul etmedi diyebilir)
    3. yarın elçin buna çiçek falan verebilir
    4. hala izliyorum lan atv yi
    5. hediyenin parasını verdiniz mi oğlum

Yanlız hocam bu konu dışı sözü çok abartılırsa postalarlar adamı, reklam yapıyor diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: 26Hasan

Boşver reyiz daha iyi oldu valla restorantı batırırdı bu şu göbeğe baksana

• 
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.