Şimdi Ara

Bugün Esra Erol'la Evlen Benimle Programına katılıyorum! :) (115. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.614
Cevap
53
Favori
137.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam sevgili dostlar! :) umarım size layık olmuştur, umarım beğenmişsinizdir... "Vardır her iş'te bir hayır!" şuanda atv stüdyolarından çıktım, ailemin yanına gidiyorum. Geç dönebilirim. Yeni sezonda Loca'da olacakmışım. Sürpriz buydu! ;) elimdeki turuncu kutulu hediye paketinin içinde ne olduğunu gösteren resimleri yükleyecem. Yeni sezon için "DONANIMHABER Konu Dışı" için mükemmel bir fikrim var! :) detayları anlatacam. "DESTEKLERİNİZ İÇİN SONSUZ TEŞEKKÜR EDERİM SEVGİLİ DOSTLARIM..!" Dualarınızı eksik etmeyin. Sevgiler, Doğukan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

quote:

Orijinalden alıntı: Wellenbrecher

elçinin ss yok var mı? bir de doğukan reyizin reddedilişini izleyebileceğimiz bir yer? yıldız.tv dakikası falan

http://tvarsivi.com/?y=1&z=2012-06-27%2017:30:00
    17:44-17:45 gibi çıktı birazdan gelir video.

zaten tvarsivine baktım ama gelmemiş daha.
  • Hocam ne gereği var böyle programlara çıkmaya . Gördüğüm kadar gayet efendi , yakışıklı , konuşmasını bilen birisine benziyorsunuz . Ayrıca üniversite eğitimi gören , kendi işletmenize sahip hali vakti yerinde birisisiniz . Bide kız tarafına bakınca fizik ile ilgili bişey söylemem gönül meselesi ama kızın yaşı henüz 20 doğru düzgün eğitimi olmayan , evlenmekten çok tv de kendini göstermeye çalışan , soğuk kendi beğenmiş bir tavrı var . Kendinize yazık etmeyin daha iyileri karşınıza çıkacaktır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DOĞUKAN REYİZDEN AÇIKLAMA GELDİ

"Selam sevgili dostlar! :) umarım size layık olmuştur, umarım beğenmişsinizdir... "Vardır her iş'te bir hayır!" şuanda atv stüdyolarından çıktım, ailemin yanına gidiyorum. Geç dönebilirim. Yeni sezonda Loca'da olacakmışım. Sürpriz buydu! ;) elimdeki turuncu kutulu hediye paketinin içinde ne olduğunu gösteren resimleri yükleyecem. Yeni sezon için "DONANIMHABER Konu Dışı" için mükemmel bir fikrim var! :) detayları anlatacam. "DESTEKLERİNİZ İÇİN SONSUZ TEŞEKKÜR EDERİM SEVGİLİ DOSTLARIM..!" Dualarınızı eksik etmeyin. Sevgiler, Doğukan."
  • Ulan programdaki en beğendiğim kızı alan tipe bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buck Dich -- 27 Haziran 2012; 18:36:07 >
  • başlık parası isterük

• quote:

Orijinalden alıntı: dabelebedyu

DOĞUKAN REYİZDEN AÇIKLAMA GELDİ

"Selam sevgili dostlar! :) umarım size layık olmuştur, umarım beğenmişsinizdir... "Vardır her iş'te bir hayır!" şuanda atv stüdyolarından çıktım, ailemin yanına gidiyorum. Geç dönebilirim. Yeni sezonda Loca'da olacakmışım. Sürpriz buydu! ;) elimdeki turuncu kutulu hediye paketinin içinde ne olduğunu gösteren resimleri yükleyecem. Yeni sezon için "DONANIMHABER Konu Dışı" için mükemmel bir fikrim var! :) detayları anlatacam. "DESTEKLERİNİZ İÇİN SONSUZ TEŞEKKÜR EDERİM SEVGİLİ DOSTLARIM..!" Dualarınızı eksik etmeyin. Sevgiler, Doğukan."

castinglere de başvursun meşhur olsun
    adam da tam pazarlama taktiği yapıyor kitliyor bizi ekrana
    ipucu vermiyor mesajlara bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inexo -- 27 Haziran 2012; 18:36:54 >

• Gözde asıl maçı kaçırdı o akşam doğukan reizle beraber olsaydı maçın kralını gorurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buck Dich

Ulan programdaki en beğendiğim kızı alan tipe bak

Nadyayi aldilar deme ? :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuz1928

Gözde asıl maçı kaçırdı o akşam doğukan reizle beraber olsaydı maçın kralını gorurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Janičari

quote:

Nadya getti

• arkadaşlar video yok mu
  • Bırak ya. Yakışıklı adamsın. Elin şişmişini havalandırma. Yakın zamanda bir sürü kız sana talip olur abim ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuz1928

Gözde asıl maçı kaçırdı o akşam doğukan reizle beraber olsaydı maçın kralını gorurdu.

yine mi samadana konusu açardık ne güzel
  • Resim video falan yok mu ya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janičari

quote:

genç; inşaat tadilat işi yapıyorum dükkanım var...
    nadya: ne iş yapıyısun anlamdım
    gencin anası, 8 işçi çalıştırıyoruz patron olum dükkan onun üstüne

nadya: ha o zaman oke,

yani tamamen duygusal!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 27 Haziran 2012; 18:46:56 >

• Millet işi gücü bıraktı doğukan reyisi takip ediyor.
  • gözdenin başka talibi geldi.olm bu kezbana bu kadar talip nasıl oluyo?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infidel_

gözdenin başka talibi geldi.olm bu kezbana bu kadar talip nasıl oluyo?

gözde pişman gibi duruyor
  • 
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.