Şimdi Ara

BUGÜN İŞE GİTMEDİM BAHANE LAZIM :D (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
4.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Rap God Is Here

O bir şey demeden önde git "hocam dun nerelerdeydiniz ya hiç ortalıklarda görünmediniz" de

olm ne hocamı lan forumda mı takılıyoz
  • quote:

Orijinalden alıntı: hll knk

quote:

Orijinalden alıntı: Rap God Is Here

O bir şey demeden önde git "hocam dun nerelerdeydiniz ya hiç ortalıklarda görünmediniz" de

olm ne hocamı lan forumda mı takılıyoz

Daha samimi olur diye dedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Acile git. Sabahtan beri karnım ağrıyo midem bulanıyo de. 1-2 gün rapor al evde yat.
  • Devamsızlık hakkı filan yok mu onu kullan? Sorarsa bunu dersin. Yok öyle bir şey derse bilmiyordum dersin.
  • Sanane de , maaşları geciktirince biz hesap soruyomuyuz size de .
  • quote:

Bu sabah bi uyandım ulan hiç kalkasım yok yataktan. gecenin 3ünde uyumuşum 6da alarm çaldı 3 saatlik uykuyla işe mi gidilir, neyse Ne diyim beyler yarın? arkadaşın babannesi öldü cenazedeydim falan demeyi düşünüyorum acil orjinal fikirler lazım

Hocam, en iyisi şey, "Efendim, telefonumu çaldı itoğlu itler :) Bütün gün onunla uğraştım, polis falan. Ee, telefon olmadığından haliyle sizi arayamadım. Polise verdim, en yakın zamanda bulucam onları!" Ama sim kartında çalınan telefonunun içindeydi ya, operatör den onu bloke ettin ve aynı numara ile yeni hat aldın. Nasıl ama??? ::))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -lightning- -- 24 Şubat 2014; 18:07:26 >
  • quote:

bu arada bu benim ilk işe gitmeyişim değil daha öncede yaptım bi kaç defa servisi kaçırıdm falan demiştim ama bu sefer daha orjinal bi fikir lazım eğer inandırıcı olursam sıkıntı çıkmaz eğerki inandırıcı olmazsa bana derse ki osman bey yeter artık bu kaçıncı falan derse laga luga yaparsa onu orda öldürürüm

Max 12

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • +1
  • yav he he
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.