Şu 2.5 tl lik kaçak sigaralar çok dandik arkadaşlar.Bunlardan içmeye devam ederseniz çükünüz düşer benden söylemesi.
haklı lm ve kaçak ucuz sigaralardan uzak durun 1 gün içmeyin koyun kenara adam akıllı bişey için
sigara bırakılmayacak birşey değil. sadece duman olarak düşün diğer özellikleri kenara koy lan ben napıyorum dersin
Ben doktor zoruyla bıraktım , 3 hafta doldu içmiyorum
bimden 50 kuruluşluk first sakızı var canım sıkıldıkça çiğniyorum,o yetiyor 40 gün ilaç kullandım geçmedi ciğerlerdeki rahatsızlık,şimdi rahat rahat nefes almaya başladım
LD yüzünden bıraktım da diyebilirim
Kaçak sigaraya hiç bulaşmayın.Genellikle çinden klonlanmış halde veya merdivenaltı üretim oluyor.İçinde her pislik var. Normal sigaralar katkılımıdır orası tartışılır. en iyisi hazır tütün ve boş filtre alıp kendi sigaranı yapmak.
Sigarayı bırakmaya gelince.Çevrende sigara içen olmamasına özen göster.Çay Kahve ve sıcak içeceklerden uzak dur.Boş zamanın olmasın.Canın sıkılınca sigara isteği gelir.
quote:
Orijinalden alıntı: ViCt0R
Yakmazmısın bir tane?
quote:
Orijinalden alıntı: WarriorAngel
quote:
Orijinalden alıntı: ViCt0R
Yakmazmısın bir tane?
Yakmazmıyız hocam
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme