ne diyon olm sen yardım etmek de mi suç oldu artık ayrıca sen 16 gün ceza almak ne demek biliyo musun ,kimseye yardım edememek...
quote:Orijinalinden alıntı: beckhir ne diyon olm sen yardım etmek de mi suç oldu artık ayrıca sen 16 gün ceza almak ne demek biliyo musun ,kimseye yardım edememek... işini bilmeyen cavuşlar döner ... avuçlar
quote:Orijinalinden alıntı: stdio.h hande, nev dinler misin efet, aşırı derecede nev hayranıyımm! teşekkürler beckhir ve serseri merkaımı giderdiğiniz için
quote:Orijinalinden alıntı: hande_nev quote:Orijinalinden alıntı: stdio.h hande, nev dinler misin efet, aşırı derecede nev hayranıyımm! teşekkürler beckhir ve serseri merkaımı giderdiğiniz için bişey deil
quote:Orijinalinden alıntı: stdio.h ben de çok severim nevi... özellikle "bazen" şarkısı bende severim nevi hastasıyım
quote:Orijinalinden alıntı: stdio.h ben de çok severim nevi... özellikle "bazen" şarkısı ben her şarkısını çok sefioum! ama en güzeli ilk kasetindeki şarkılar!
quote:Orijinalinden alıntı: hande_nev quote:Orijinalinden alıntı: stdio.h ben de çok severim nevi... özellikle "bazen" şarkısı ben her şarkısını çok sefioum! ama en güzeli ilk kasetindeki şarkılar! evt doğru sölüyosun diğerleride güzelde en iisi bu
quote:Orijinalinden alıntı: hande_nev quote:Orijinalinden alıntı: stdio.h ben de çok severim nevi... özellikle "bazen" şarkısı ben her şarkısını çok sefioum! ama en güzeli ilk kasetindeki şarkılar! aklın yolu bir bence de en güzeli ilk kasetindeki şarkılar
quote:Orijinalinden alıntı: beckhir quote:Orijinalinden alıntı: hande_nev quote:Orijinalinden alıntı: stdio.h ben de çok severim nevi... özellikle "bazen" şarkısı ben her şarkısını çok sefioum! ama en güzeli ilk kasetindeki şarkılar! aklın yolu bir bence de en güzeli ilk kasetindeki şarkılar
quote:Orijinalinden alıntı: hande_nev quote:Orijinalinden alıntı: beckhir quote:Orijinalinden alıntı: hande_nev quote:Orijinalinden alıntı: stdio.h ben de çok severim nevi... özellikle "bazen" şarkısı ben her şarkısını çok sefioum! ama en güzeli ilk kasetindeki şarkılar! aklın yolu bir bence de en güzeli ilk kasetindeki şarkılar ula bizde aynısını dedik bize tebbessüm etmedi
quote:Orijinalinden alıntı: Gti quote:Orijinalinden alıntı: hande_nev quote:Orijinalinden alıntı: stdio.h ben de çok severim nevi... özellikle "bazen" şarkısı ben her şarkısını çok sefioum! ama en güzeli ilk kasetindeki şarkılar! evt doğru sölüyosun diğerleride güzelde en iisi bu bak sana üç tane gülen surat yaptım oldu mu? al bu da 4. sü
quote:Orijinalinden alıntı: hande_nev quote:Orijinalinden alıntı: Gti quote:Orijinalinden alıntı: hande_nev quote:Orijinalinden alıntı: stdio.h ben de çok severim nevi... özellikle "bazen" şarkısı ben her şarkısını çok sefioum! ama en güzeli ilk kasetindeki şarkılar! evt doğru sölüyosun diğerleride güzelde en iisi bu bak sana üç tane gülen surat yaptım oldu mu? al bu da 4. sü cok mutlu oldum