Yine turnayı gözünden vurmuşsun. Güle güle kullan.
Sağol dostum, ama saat bana ait değil. bir aile büyüğümün, satmam için bana bıraktı, 1 aydır bende. kendimemi ayırsam diye çok kararsızım, ama başka bir planım var. o yüzden birikimimi o tarafa aktarmayı düşünüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: polish
quote:
Orijinalden alıntı: baymore
Bugün nihayet aldim kolumdaki saat Orient Racing Skeleton CFT00004B aslinda daha çok kulagima taktim gibi makinanin sesini dinliyorum mükemmel:)
hayırlı olsun, çok keyifli bir saatdir
Tesekkürler.
Mako XL Blue
Çok güzel. Kolunuza da çok iyi oturmuş.
şu orient resimlerini gördükce pvd mako aklıma geliyor ...ne zaman kutuda yerini alacak ah ah
Bugün bunulayım
Normalde para vereceğim bir saat değil ama hediye kendileri. Deri kordonlu tek saatim diyebilirim. Bu arada mekanizmasına baktım: Miyota.
Gündüz fenerim benim..
@ Can-KSK
Orient çok hoş duruyor güle güle kullanın modeli nedir acaba ?
Teşekkürler serkan, aslında alalı 8-9 ay oluyor ama pek kullanmıyorum. Modeli FEM7A004R.
quote:
Orijinalden alıntı: burbank
Çok güzel. Kolunuza da çok iyi oturmuş.
Teşekkür ederim burbank
quote:
Orijinalden alıntı: bayguru
şu orient resimlerini gördükce pvd mako aklıma geliyor ...ne zaman kutuda yerini alacak ah ah
Mako XL in PVD si var mı ki ? Ben hiç rastlamadım, varsa lütfen resim, link vs paylaşır mısınız? Teşekkürler
abi ne yaptın sen ya XL süpermiş ama herhalde özel yapım felan? Satılan bu şekilde standart var mı? On numara olmuş Kara şimşek
@ hozburun
sanırım orient bu şekilde satmıyor alan şahış pvd kaplatıp bir nevi modlayıp satıyor gerçekten muhteşem görünüyor bulsam hemen bir tane alırım
quote:
Orijinalden alıntı: serkanky
@ hozburun
sanırım orient bu şekilde satmıyor alan şahış pvd kaplatıp bir nevi modlayıp satıyor gerçekten muhteşem görünüyor bulsam hemen bir tane alırım
+1 beni de yaz , ciddiyim ...
off nato kayışla inanılmaz durmuş
quote:
Orijinalden alıntı: hozburun
quote:
Orijinalden alıntı: serkanky
@ hozburun
+1 beni de yaz , ciddiyim ...
@ hozburun
ok araştırayim yurt dışındaki arkadaşlara bir sorayım şu kara şimşeği
@ eddy
bu saate ip bağlasan yine güzel yine güzel
quote:
Orijinalden alıntı: Can-KSK
Gündüz fenerim benim..
Sade ve şık
Aynen haklısın vector. Şık ve sade.
arkadaşlar pvd mako var ,daha güzel nato kayış ta var ama japonyadaki arkadaş bulamadı daha dogrusu zaman azlıgından yeteri kadar araştıramadı bende ah çekiyorum bu sayfada paylaşamadıgım için acıkcası ama yeri hep boş kalıcak, nasılsa bir gün benim olacak , kurtulamaz :):) en kötü yeni mako ile bir varyasyonum var onu bulabiliyorumda belki küçük kardeşi alıcak agabeyin yerini ;) bu arada bu başlıgıda saatler başlıgı yaptık helal olsun bize ..saatler başlığı ne oldu? neden kapandı? yenisi açılmıyacakmı ???