Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var? (856. sayfa)
-
-
Dede yadigarını yaptırdım kullanıyorum ama kıyamıyorum.
-
-
-
-
Casio G-Shock
-
-
Yaklaşık 2 saat önce sipariş ettiğim saatim geldi. Casio CA500WE-1ADF.
Şu anda onu kullanıyorum. Casio saat koleksiyonum var. Bu 8. saatim.
-
-
-
-
motor kullanırken dikkat edin, kolumdan kayıp gitti orient mako'm.. nasıl olduğunu da anlayamadım haliyle..
-
Bugün taktığım saat. Koleksiyonumda beğenmediğim tek saat.
Kolumda çekemedim. Hep titredi.
-
Merhaba arkadaşlar
Ben bu saati aldım
sormak istediğim şuki;
bu saatte saat ayarlama yerinden (vidalı tepe)mekanizmayı Seiko daki otomatik saatlerdeki gibi kurabilirmiyiz?
yani nasıl güç rezervi saglamamız gerekiyor?
tesekkürler
https://www.aslansaat.com/Otomatik Erkek Kol Saati RA-AA0913L19B Orient Orient Kanno Diverhttps://www.aslansaat.com/otomatik-erkek-kol-saati-ra-aa0913l19b -
Fiyatını uygun görünce geçen hafta ben de koleksiyona ekledim. Dediğiniz gibi vidalı kısmını açıp kurabiliyorsunuz, devamlı kolunuzda olacaksa otomatik olduğu için kurmaya ihtiyacınız olmayacaktır.
-
Hayırlı olsun size de
Ben otomatik saat konusunda bilgili değilim hocam, kurmak için mekanizmayı vidalı kısmı kendimize doğru açıp tekrar yukarı doğru tam sıkıştırmak mı gerekiyor?
Son olarak da,
Dikkat ettim gece 23 doğru yada o civarlarda
Gün ayarı degişmeye yaklaşıyor
Ornek dün gece 11 e doğru yada 11 civarında
Ayın 6 sıkıştırmak iken, 6 sayısı yarım görünüyor
Bu bir sıkıntı falanmı?
Alışmışım dijital saatlere gece 12 olmadan tarih değişmedi de
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet, kurma veya saat ayarlama işleminden sonra bastırarak yukarıya doğru tam sıkıştırmak gerekiyor. Tekrar ediyorum eğer 2 günde 1 de olsa kolunuza takacaksanız kurmanıza gerek yok.
Her mekanızmada tarih değiştirme farklı zamanda başlıyor 12'de tamamlanmış oluyor bu bir sorun değil. Lafı geçmişken saat 21:00 ile 03:00 arasında tarih dişlisini kırmamak için tarihi ayarlamamanızı öneririm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __ysn__ -- 7 Mart 2024; 10:34:16 > -
Teşekkürler hocam
Dediğinize göre o zaman bir sıkıntılı durum yok:)
Saati kolumdan hiç çıkartmıyorum hocam
O zaman mekanizmyı kurmaya gerek de yok herhalde
Son olarak da,
Garanti belgesinde kurmak için 15 kere sallayın diyor
Bunu 15 değilde 20,25 tada 30 kere sallasam sıkıntı yaratırmı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O sadece başlangıç için olan bir durum. Şu an saatiniz ayarlı ve kolunuzdaysa artık hiç bir şey yapmanıza gerek yok :)
-
Çok teşekkürler hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X