google tr ofisine yazdım sizi hocam |
Bugün mezun olsanız ne kadar maaş beklentiniz var meslek - maaş? (2. sayfa)

Bugün mezun olsanız ne kadar maaş beklentiniz var meslek - maaş?
(En Son Oy Tarihi: 28.9.2023)
-
-
Katılıyorum hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
google tr ofisinde basit işler pazarlama reklam falan öyle şeyler dönüyor mühendislikle alaksıs yok ofisten sayma
ben yaralı panda hocamı londra meta ofisine yazdım
-
asgari ücret avukat
-
Doğru zürih ofisi olarak güncelliyorum o zaman
100k+ diyen pilotlar var aramızda 🛬
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 24 Eylül 2023; 14:14:31 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Pratisyen olup 40k alınca gelemeyen pişmanlık hissi
Hocam biliyom da asistandan pay bicerek uzmani anlatmak istedim zaten , hatta doktor asistani dis hekimi asistanindan az aliyodur muhtmelen doner sermayeden dolayi
Hay maşallah ekşi sözlük gibi 50 den aşağı yok
-
Tıp okuyanlar için Tus kazanıp asistan olarak başlayacaklar için 50k+ gayet normal
Mühendisler de sanırım savunma sanayinde temel maaşın yanındaki artılarla 50k civarına geliyor burada okuduklarıma göre başlangıçları
Abartı bir durum söz konusu değil bence.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam diş hekimleri kac aliyo ortalama bi bilginiz var mi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
tam tersi orada kat sayıdaki puana bakmayın siz, diş hekimi hekimler kadar puan yapamıyor o yüzden döneri hekimlere göre çok düşük hem uzmanlık için hem de asistanlık için
ve diş tabipleri sadece üniversitelerde asistanlık yapabiliyor zaten üniversitedeki asistan hekimden düşük alıyor şehir hastanesindeki ve eğitim araştırmadaki hekime göre ne kadar fark olduğunu siz düşünün
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 25 Eylül 2023; 0:22:20 > -
Valla bilemiypruk hocam ablam dis hekimi de bana oyle demisti biz hekimlerden fazla doner aliyoeuz diye
benim arkadaşlarımdan diş hekimi asistanlığı okuyanlardan biliyorum birinci ağızdan duyduklarım
mesela eğitim araştırmadaki bir hekime 25-30bin ek ödeme yatarken
üniversitedeki asistana 6-7bin ek ödeme
diş hekimine de 3-4 yatabiliyor ankara için
-
Hocam benim ablam egede bi sorayim tekrar kac yatiyor diye
Maaştan ziyade işin bana kattığı şeyler daha önemli. 3k daha fazla alacağım diye bana uygun olmayan yerde çalışmam
-
Tabloya göre yüzde 35 e göre 29 bin alıyorlar?
25-30bin vet hekimlik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X