herkes ne çok gülmüş yaa hayret bu yazılan yorumların hiç birine gülmedim ne çok gülmeye ihtiyacınız varmış yeri gelince forum kardeşliği fln diye geçinirsiniz adam size orda kalkmış derdini anlatıyo arkadaşına salak dediği için hocasından tokat yemiş ne kadar komik HA HA HA HA
walla hayretsiniz yemin ediyorum nasıl bi anlayıştır yane illa bir konuyu iice irdelemek başka türlü anlayıp anlamsızca yorumlar yapıp boş boş gülmek bnce çok gereksiz
adam size içine dökmüş sizlerin davranışınıza bakın !!!
bir edwırt tır gidiyo nasıl yazılıyorsa artık, artık millet doğru olan şeylere bile ınanmıyor neyse olabilecek birsey ben sana inanıyorum geçmiş olsun bir keresinde bayan bir hoca kafamı tahtaya vurmustu acı mamıstı ama ağlamıstım ,ark.lara babama falan söyleyeceğim, gelecek yok söyle yok böyle ama dememiştim babamın gelip kavga falan cıkaracağından sorun olmasın diye demedim ama bu yediğimiz tokata v.s. bağlı univ. geç bir sey kalmaz komık gelir hatta.
quote:
Orjinalden alıntı: drift34
babasına söyleyip forumdan attırmasın bizi küçük emrah moduna gireriz bizde
hala yoruma bak ya peh bee
walla bu fourmda kim ilk mesajı yazarsa yazzın olumlu ise olumlu olumsuz ise olumsuz gidiyor mesajların devamı kimse kndi kafasına göre yazmıyo kim ne yazmışsa onu takip ediyo garip
FARKETMEZ AĞBİ ESKİLER TANIR YENİLER ÖRNEK AILIR BİZİ....
Üye alımı durdurulsun derim.Ne kadar noob lamer varsa fake açıp milletle dalga geçiyor.
quote:
Orjinalden alıntı: Shaban
edwird nereleresin.Özledik seni.
quote:
Orjinalden alıntı: OnurJAM
quote:
Orjinalden alıntı: -Mctolga-
ya sona bide şey yazmış...duvara yumruğumu vurdum elim kırıldı diye
agresif kompleksi ama perdelerini kaldırdıgında kedi gibi bir insan o
Shake it baby.
quote:
Orjinalden alıntı: JimBeam
quote:
Orjinalden alıntı: OnurJAM
quote:
Orjinalden alıntı: -Mctolga-
ya sona bide şey yazmış...duvara yumruğumu vurdum elim kırıldı diye
agresif kompleksi ama perdelerini kaldırdıgında kedi gibi bir insan o
You do not even understand what you read
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme