Şimdi Ara

BUGÜN OSMANGAZİ KÖPRÜSÜ ÜCRETLİ Mİ? EDIT:88 TL'Yİ GÖMDÜLER [SS'Lİ] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Köprü güzel ama kaymak gibi yol yapmışlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Puhaha sen gene geçmişsin de para vermişsin biz halk olarak geçmediğimiz halde para vereceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatkork

Köprü özel işletme olduğu için bayramda da ücretliydi zaten.

aga bu köprü adamın keyfine göremi işleyecek ozaman . bir sıkıntı çıksa adam kapamak istese kapıcak onu istese bunu istese felaN?
  • Tam tersi

• quote:

Orijinalden alıntı: Apocalypto33

Bazen saçma sapan konuşuyorsunuz sanki normal yoldan giderseniz beleşe gideceksiniz.Yol yaklaşık 80 km kısalıyor.Bu 80 km denilen yol öyle otoban değil.1.5 saatte anca 80 km gidersiniz.Dur kalk zaten araba en az 30 lira benzin yakıyor.1.5-2 saat zamandan karınız oluyor.İsterseniz 75 lira verin feribot sırası bekleyin 1 saat.1 saat de yolculuk süresi geçer.Kısacası bu köprü boş adam için yapılmamış.Herkes gezmeye gitmiyor işi gücü olan adamlar var.Adam zamanım değerli diyorsa bırakın geçsin illa sizde köprüden geçmek zorunda değilsiniz.

Ona laf diyen yok zaten, ama hükümet buranın açılışını öyle bir şalşalı yaptı ki, halkımıza armağan olsun ıvır zıvır. Sonra haşırt.

• quote:

Orijinalden alıntı: kappaLL

quote:

Orijinalden alıntı: Fatkork

Köprü özel işletme olduğu için bayramda da ücretliydi zaten.

aga bu köprü adamın keyfine göremi işleyecek ozaman . bir sıkıntı çıksa adam kapamak istese kapıcak onu istese bunu istese felaN?

Gerekli düzenlemeler yapılmıştır hocam.Kafasına göre ben bugün kapattım geçmeyin diyemez sanmıyorum.Sadece gelirini alıyordur.

• quote:

Orijinalden alıntı: zibidi gonzales

Ahahaha ne güzel geçmiş

• 221B baker street kullanıcısına yanıt
    Ne duruyorsun erkek. Boğazın serin suları seni bekliyor

• Feribotla püfür püfür esen rüzgar ve manzara eşliğinde gitmek varken +60 lira vermek mallık mı desem ne desem bilemedim Hayır tamam kesinlikle faydalı bir iş ama o fiyat nedir abi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaan Berk

Hocam dönemsel fiyat farkları olabiliyor sanırsam. Ancak ben de feribotu tercih ederim kesinlikle acik bir iş yoksa. Hem dinleniyorsun hem de çay falan güzel gidiyor.

+ ücretsiz açık büfede var.
  • sen vermemişsin zaten liseli babanvermiş parayı.. ehliyetin var sankide köprüden geçebilcen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gondikçi

sen vermemişsin zaten liseli babanvermiş parayı.. ehliyetin var sankide köprüden geçebilcen

Ehliyeti ve tıp fakültesi öğrenci kartımı atarsam verecen mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaan Berk

Hocam dönemsel fiyat farkları olabiliyor sanırsam. Ancak ben de feribotu tercih ederim kesinlikle acik bir iş yoksa. Hem dinleniyorsun hem de çay falan güzel gidiyor.

Kesinlikle, hani otobüsçü veya tırcının vakit nakittir kaygısıyla köprüyü kullanmasını anlarım da, İzmir'e tatile gitsem mesela feribotta şöyle denize doğru bir çay içmek daha akıl karıymış gibi duruyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.