adam olun biraz ya niye girdim diye ortalığa yazıp milleti yalanlarınızla kandırıyorsunuz ayıp ayıp
yaaaa nefret ediorum bu işten ama oyun süper(sorunları dışında)oynadıgım en iyi oyun bırakamıorum off bide sorun yaptımı kafayı yiyorum napcam
ben de halaaa gıremedım ne bu ya herkes sıkılmaya basladı valla pc atıcam artık sırf bu yuzden ınsanın oyun oynıyası gelmıyo
deli oldum yaa
ya ben bu calsımayınca eskiden maxpayne takılıodum onu bitirdim üstüne bir kac oyunu 4 kez bitirmeme ragmen hala by oyun düzelmedi ve artık pc de oyun yok bitmedik canım sıkılıo
bi oyun ütfen artık dayannamıorum canım sıkıntıdan patlicak sabahtan beri bekliorum pcde evde yapcak bisi yok kafayı yedim offf
VALLA BU OYUN INSANI KATILDE EDER SINIR HASTASIDA EDER YEMIN EDERIM ARTIK INSANIN OYUN OYNIYASI GELMIYO OYUNA GIREMIYOSUN BEKLIYOSUN ANA DIYON GIRDI BUSEFER ICERIDE KOSP KOHACK NE BU YAA A BI COZUM BULUNSA IYI OLUCAK ARTIK
ya girilmemesi en büyük sorun zaten eskiden ne güzel böle uzun reset yoktu hemde her serverın 4. secenegi vardı istedigin bölüme raht rahat giriodun keske o zamanki gibi olsa bu ne yaa serverların adam alma kapasitesi kaldırmıor insanları off biraz daha server lazım zaten özellikle ares ve beramusa girmek imkansız saat gece 12 ye kadar bu iki servera biraz zor girmek kafayı yiyecem
AYNEN SATEN BERAMUSTA OYNAYAN BILIR (BEN OYNIYOM) UYELIK OLMAYAN ICIN OYUN IZDIRAP BENDE YOK SAHSEN SABAHTAN GIRIYOM TA AKSAMA KADAR DUA EDIYOM DC OLMIYIM VARSA IZMIRLI ABILERIMIZ YADA KARDESLERIMIZ UYELIK ALICAK BEN PARASININ FAZLASINI VEIRRIM YETERKI UYELIK ALSINLAR
beyler girdim hepinize iyi sanslar saolun
yaaaa simdide hackshield calısmıo abi bu nedir ya nefret ediom off
evt aynen onu dio a.q ben böle oyunun bırakmak istiorum bu bence bir kitle imha silahı yaw ne bicim bir oyundurki insana kafayı yedirir inanmıorum böle biseye
quote:
Orjinalden alıntı: aykutci
su ısı gece yapsalar olmaz mı yaw gercı orda gece bızde sabah oluyor baslarım boyle oyuna eve ınternet aldım oyuna gıremıyom
amerikadada şu an gece ztn :D
ya beyler biz bence amerikayı ............. direk bu yani kafayı yiyecem gidip usko binasının önünde protesto yapcam a.q usko die
beyler bende beramusta oynuyorum beramusta +50 clanım var gelmek isteyenlere duyrulur(tabi sorun düzeldikten sonra pm atın ) id=_kidmen_ pass=********* pm lerinizi bekliorum +50 clana adam arıorum beramusta olacagım genelde hep b1
ya beyler girdiniz mi noluyo kimsede tık yok bak korkutmayın beni bi cevap pls
BEN GENELDE B2 TAKILIYORUM B2 GORUSURSEK GELIYIM CLANINA 52 LWL MEGA VAR +8 SET MP VE HP +9 MP KUPELER +9 PENDANT +9 RING +9 SILVER RING BELT KOTU +8 :((((((