Şimdi Ara

bugün vodafone a geçtim pişmanım aveaya geçmek istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • vodafone a geçtim bu gece 4gb internet paketi vermediler numaram 544 yani çok geçiş yaptın diye 3gb referansı da vermediler.hattımı geçiren telefoncu çakal olduğu için 2gb internet hediyesi.de gelmedi .anlayavağınız 9gb zarardayım aveaya acil dönüş yapmak istiyorum bune ya düğüne mi.gidiyorum.ben bana ordan bi çeyrek altınne zaman geçiş yapabilirim süresi kaç.gün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yerde5lirabulanadam -- 5 Haziran 2015; 17:19:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Git aveaya geçersin.
  • Senin hatta sorun var ben 10 kere gecis yapmisimdir 3 gun once hem 4 gb bedave hem 3 gb verdiler ek olarak her yone 400 dk 250 sms 250 mb verdiler

• Çok geçiş yaptın diyip vermeme hakları yok o hediyeler gelecek ulan diyin belki gelir
  • Çok geçiş yapmakla alakası yok Kampanyalardan yararlanabilmek için Vodafone'den hattını taşıdığın süre ile tekrar Vodafone'ye dönüş yaptığın süre arasında en az 90 gün olmalı. Bu sebeple yararlanamamış olabilirsin diye düşünüyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATEŞ -- 5 Haziran 2015; 19:50:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATEŞ

Çok geçiş yapmakla alakası yok Kampanyalardan yararlanabilmek için Vodafone'den hattını taşıdığın süre ile tekrar Vodafone'ye dönüş yaptığın süre arasında en az 90 gün olmalı. Bu sebeple yararlanamamış olabilirsin diye düşünüyorum..

1AY KONTÖR YÜKLEYİP.TEKRQR AVEAYA YOLU GÖZÜKTÜ BANA

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.