Şimdi Ara

BUGÜN YAŞADIĞIM KİLOMETRE DÜŞÜRME OLAYI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Dürüst galericiler de yok değil aslında;

Kardeşim E200 Mercedesini takas yaptı ve 99 model E280 Avantgarde'ye yükseltti,araç 2. sahibinden bakımlı ve orijinal 400.000 küsür km'de ve tabiri caizse kondisyon baabında öküz gibi,en ufak sıkıntısı yok.Adamlar da dürüst kişilerdi ve çok memnun kaldığımız bir takas oldu.

Bir dahaki takas işimde direkt farklı şehirde de olsa o galeri ile iş yapacağız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: raikkonen999

quote:

Orijinalden alıntı: bal974

quote:

Orijinalden alıntı: Saeros

Türklerde araba satışlarında adet olmuş bir davranıştır.Kişi araç satarken satacağı kişiye tüm bilgileri verir.Alıcı arkadaşta bak abi der eğer arabada senin söylemediğin hata kusur,sorun vs çıkarsa bilet paramı karşılarsın denir.

2 defa şehir dışından araba aldım. Uçakla gittim, arabayı aldım geldim.
    Hiçbirinde araçta sorun, eksik verilmiş bilgi çıkarsa yol paramı karşılatırım diye düşünmedim.

Bir arabamı da şehir dışına sattım, beni telefonda şehir dışından arayan hiçkimsenin böyle bir talebi olmadı.

ben çekinirim yahu para istemeye..hele ki böyle bi durumda adamda yeni öğrenmiş başına kaynar sular inmiştir,hiç hiç söylemez,söyleyemezdim..

Eğer arabam orjinal kilometre hatasız diyorsan aksi çıktığındada sözüne inanıp yoldan gelen kişiyede paşa paşa bilet parasını vereceksin kusura bakma yani araba satıcam sana gel diyorsun geliyorum aaa bende araba yokmuş diyorsun hadi evine dön okeymi diyeceğim elbettekide birşey idda edip söz veriyorsun 2dkklık iş bir serviste aracını kontrol edersin ona göre Orjinal km sorunsuz dersin hem km düşürülmüş hemde söylenmeyen 4 parça değişim varmış ben zaten adamın durumunada acıdım o yüzden dönüş paralarımı aldım sadece hakkımıda helal ettim napalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: drsnrky

geçen gün araba baktığım galeride kendi aracımı kaça alırlar diye sordum, km si az dediğimde adam "km önemli değil bizim için" dedi. belli ki rutinde ayarlama çekiyorlar.

Bu olay gerçektir çoğu galerici bunu normal birşey gibi yapıyor. Sonra gelde 2.el araç al.
  • yapmayın etmeyin bu konserve kutusuna 22 bin tl verilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharkemre

yapmayın etmeyin bu konserve kutusuna 22 bin tl verilir mi

Tartışılmaz şeyler bunlar hocam kimine göre evladiyelik sana göre konserve.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.