Şimdi Ara

Bugün Yaşadığım Rezaletlerin Rezaleti Olay (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende bir keresinde 1.25tl verecegime fazladan 1.75krş mu ne vermisdim.Aradan 5dk gecti adam para üstünü ha verir ha verecek derken soylemeyi unuttum daha dogrusu cekındım aradan yarı saat gectıkten sonra para üstü istemekten.Daha sonraki gunlerde yine bir minibuste bir kadın 1.25krş uzattı adama,kadın sonra 5krş para üzerini alabilirmiyim diye tutturdu,adam diyor ablacım 1.25krş orası,kadın diyor hayır beni kandıramazsın 1.2krş orası, bu olayı gordukten sonra anladım millet 1-2krş a ne akdar değer veriyo tuttugunu koparıyor,artık bende oyleyım

Not:Yoksa degilmiyim acaba
  • Minibüste bir gün gidiyoz. İnecek var dedi kadınla çocuğu. Çocuk dediğim genç bir kız. İnerken kız biraz oyalandı işte adamında durağa yetişmesi gerekiyordu. Fazla ilgilenmedi kız atlar diye düşündü hemen arabayı yokuşta saldı el alışkanlığı olarak düğmeye bastı. Kızın saçı kapıya sıkıştı. Kız sürüklendi.

Bu da benim minibüs anım. Kız yaşıyo ve esmerdi.
  • koy ver gitsin salla.
    bir daha nerede görecen o şöförü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolga*

Ben bi kere simit alıcaktım hocam. Simitci deliymiş meğerse. 3 tanesi 1 lira yazıyodu. Ver hocam oradan 3 tane dedim. 2 daha koydu poşete bunlar benden olsun dedi. Yok hocam dedim sağol falan. Yok yok valla olmaz dedi. Baya bi konuştu falan iyi helal et dedim tam parayı veriyodum VALLA ALMAM diye bağırmaya başladı. Artık zorla parayı verdim kaçtım oradan.

• yine sen fazla rezil olmamışsın benim basıma gelen maltepeye gidicem

ama yanlislikla kadikoye giden minubuse bindim sürekli bindigimden alıskanlık olmus adamada dedim maltepe alırmısn bu dedi kadikoy minubusu dedim pardon kadikoy iste dedim yanlıs soledim dedim
    yolun ortasında erenkeyo geldik ana ben maltepeye gidicektim diye hayıflandım sesim cıkmış biraz herhalde minubuscuye abi dur yanlis bindim dedim ul.n deyus simdimi aklina geldi dedi bide ordan malteye tekrar gittim .

o gün bugun trenle giderim gitcegim yere ondada hep inicegim durahı kacırıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KURSAD. -- 29 Ocak 2010; 11:57:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bana Izin Yokmu

quote:

Orijinalden alıntı: Ömer

quote:

Orijinalden alıntı: Sago Çuf Çuf

ya arkadaşlar ömrümde bu kadar rezil bi an yaşamamıştım ya..vallahi diyorum yok böyle bişey..

anlatıyorum hemen..

malum tatil zamanı dedik arkadaşımla bi gezelim görelim..gerçi hava da soğuk ama yine de gezelim dedik..

çıkarken annemin cüzdanında 5 tl aldım.. bindik minibüse..arkadaşım önce verdi parasını..sonra ben şöföre uzattım parayı..şöför bekliyor da bekliyor..lan altı üstü 5 tl bozcan diye düşünüyorum..sonra adama dedim abi benim para üstü vardı..tamam verecem dedi imalı imalı..
    adam az ilerdeki benzincideki tanıdığından para bozdurdu..sonra bana tam 49 tl verdi.dedi ki bi de al al hepsi senin olsun dedi.. ben de düşünüyorum ki ulan adama harbi ayıp ettim herif 45tl fazladan veriyor..dedim abi çok pardon..sonra parayı şu şöför koltuğunun yanındaki şişkin şeye bıraktım..sonra geçtim yerime oturdum..arkadaş dedi ki noldu lan minibüsçüyle baya konuştun..ben de dedimki olm adama 5 tl verdim biraz geçverince para üstünü istedim,adamın onuruna dokundu heralde 45tl de fazladan verdi dedim..arkadaş dedi ki salak mısın oğlum adama 50 tl vermişindir..ondan o kadar fazla paraüstü vermiştir dedi.. benim jeton orada düştü..sonra gittim minibüsçüye abi ben sana 50tl vermişim ben 5 zannettim falan filan..adam 45 tl'i verdi ama içinde sanki biraz şüphe vardı..fazla para aldım zannetti galiba..

gerçekten iğrenç bi olaydı ya hatırladıkça kusasım geliyor..

İlginç gerçekten.
    Sanırım annenizden 50 lira aldınız 5 lira sandınız.

yapma bunu

• quote:

Orijinalden alıntı: c0ss

quote:

Orijinalden alıntı: Bana Izin Yokmu

quote:

Orijinalden alıntı: Ömer

quote:

ya arkadaşlar ömrümde bu kadar rezil bi an yaşamamıştım ya..vallahi diyorum yok böyle bişey..

anlatıyorum hemen..

malum tatil zamanı dedik arkadaşımla bi gezelim görelim..gerçi hava da soğuk ama yine de gezelim dedik..

çıkarken annemin cüzdanında 5 tl aldım.. bindik minibüse..arkadaşım önce verdi parasını..sonra ben şöföre uzattım parayı..şöför bekliyor da bekliyor..lan altı üstü 5 tl bozcan diye düşünüyorum..sonra adama dedim abi benim para üstü vardı..tamam verecem dedi imalı imalı..
    adam az ilerdeki benzincideki tanıdığından para bozdurdu..sonra bana tam 49 tl verdi.dedi ki bi de al al hepsi senin olsun dedi.. ben de düşünüyorum ki ulan adama harbi ayıp ettim herif 45tl fazladan veriyor..dedim abi çok pardon..sonra parayı şu şöför koltuğunun yanındaki şişkin şeye bıraktım..sonra geçtim yerime oturdum..arkadaş dedi ki noldu lan minibüsçüyle baya konuştun..ben de dedimki olm adama 5 tl verdim biraz geçverince para üstünü istedim,adamın onuruna dokundu heralde 45tl de fazladan verdi dedim..arkadaş dedi ki salak mısın oğlum adama 50 tl vermişindir..ondan o kadar fazla paraüstü vermiştir dedi.. benim jeton orada düştü..sonra gittim minibüsçüye abi ben sana 50tl vermişim ben 5 zannettim falan filan..adam 45 tl'i verdi ama içinde sanki biraz şüphe vardı..fazla para aldım zannetti galiba..

gerçekten iğrenç bi olaydı ya hatırladıkça kusasım geliyor..

İlginç gerçekten.
    Sanırım annenizden 50 lira aldınız 5 lira sandınız.

yapma bunu

Ben neden anlamadım Kısaca özet geçseniz bana espriyi

• neyse geçmiş olsun
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PeterPetrelli

Sen 5 mi aldın 50mi onu söyle hele ?

50 tl alıp 5 zannetmişim..biraz karışık olmuş düzelteyim..

Hacı 50 ile 5 arasında cok fark var kormusun :D
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.