arkadas sacmalıyor işte burayı arena programı falan sanmış. kimsenin zevkine dil uzatamazsın
Enya - Only Time (Sweet November) Gary Jules - Mad World (Donnie Darko) REM - Losing My Religion Survivor - Eye of The Tifer (Rocky) Red Hot Chili Peppers - Californication Lene Marlin - Unforgivable Sinner ...
ppk - reload
another brick in the wall(part 1)..............PİNK FLOYD smoke on the water...............................DEEP PRUPLE
birbirimizin beğendiği şarkılara hoşgörü ile yaklaşalım,çünkü;MÜZİK GÖRECE BİR KAVRAMDIR,
KİŞİYE GÖRE DEĞİŞİR,şarkıları tartışmak anlamsız,
....hepinizin beğendiği parçaları tek tek dinleyeceğim,(çoğunu biliom saten)
chris de burgh - when i think of you blind guardian - bards' song in the forrest biraz fantastik e kaçıyor ama olsun güzel
eee lee ann rimes - can' tfighy the moonlight manyaktır hani
R.E.M Losing My Religion
dünyada şimdiye kadar yapılmış en iyi şarkı kabul ediliyor.
Pink Floyd- We don't no education R.E.M-Losing My Religion Queen-Livin on my own Sting-Shape of my heart sabaha kadar yazarım....
çok kazık bi soru ama yinede bişeyler yaziiim boş kağıt vermekten iyidir.
john Lennon - imagine beatles - while my guitar gently wheps pink floyd - another brick in the wall eagles - hotel california depeche mode - behind the wheel - enjoy the silence - blasphemous rumors alphaville - big in japan - sounds like a melody wham - careless wisper - freedom - wake me up before you go go breginan - self control deep pruple- soldier of fortune pet shop boys - it's a sin queen - bohemain raphsody .................uzar gider
laura ablamızın soyadını yanlış yazmışım doğrusu branigan olacaktı
LINKIN PARK---ONE STEP CLOSER CRADLE OF FILTH----FROM THE CRADLE OF ENSLEVE
yaw arkadaşlar ben sadece bi tane yani en iyisi olarak gördüğünüzü sormuştum..maşallah hepiniz liste vermişsiniz:)) bu arada benim fikrimse beatles-yesterday...