Şimdi Ara

Bugüne Özel 1 Paket Avansas Daily Fotokopi Kağıdı 9 TL! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
3
Favori
10.373
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İlk denememde olmadı. Meğer sıfırdan giriş yapmam gerekiyormuş. Teşekkürler fırsat için. Okul önü iyi oldu
  • Haber veren arkadaşa tesekkürler. Bir sıcak fırsatçıya yakışmadı ama herhalde 14.90 TL ile en pahalıya ben aldım. İstanbul içi olmasına ragmen 5.90'ı bana ödeten Avansas, çok sevinme. Kargo bedava kampanyası yaptığın zaman ödeşiriz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu açan forumdaşım teşekkürler.. A101'den yeni aldığım canon e414 için tamda ihtiyacım vardı patlattım bir tane makine var kağıt yoktu iyi oldu kargo dahil 13,13 tl fiyat çıkardı avansas 9 diğer arkadaşın ki gibi 9 lira vereydi herkese güzel olurdu yine iyi olsun.. Adam iflasın eşiğindeymiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SUPERSONICQ -- 17 Eylül 2018; 22:20:1 >
  • Umarim iflas etmezler..iyi calisan firmalardan biri..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zararına satıyor koca yürekli avansas

• a4 kağıdı gelen varmı veya kargolanan?
  • Serkan4554 S kullanıcısına yanıt
    Benim öğlen 2 gibi geldi. Yer Uşak. Fakat poşeti açtığımda paketin bir tarafı patlamıştı. Kağıt var nasılsa diye kontrol etmemiştim. İsterseniz güzelce kontrol edin arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykuttt1987 -- 19 Eylül 2018; 18:6:38 >
  • benim bugün elime ulaştı hocam dün gece sms geldi bugün öğlen saat 12 gibi teslim ettiler kapya avansas'ın görevlisi getirdi kargo paketinde de avansas yazıyor a4 toplam kağıdın paketi yırtılmış nedense bir yan tarafı da açıktı yapışkanı gitmiş ancak kağıtlarda kusur yok sayısında eksiklik yok gibi saymadım da
    Bugüne Özel 1 Paket Avansas Daily Fotokopi Kağıdı 9 TL!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SUPERSONICQ -- 19 Eylül 2018; 18:17:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 4 koli 3 farklı yere geldi

1 yere 2 tane geldi..

• Paketin bi ucu açıktı fakat sıkıntı yok. Haberdar edene teşekkür ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yetısemedık ama haber ıcın tesekkurler.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.