Şimdi Ara

BUGÜNE ÖZEL: LOGITECH F710 Kablosuz Gamepad Sadece 85TL Mediamarkt (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
2
Favori
3.366
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: fatmucu

Haber icin tsk ama 55 tl ustu sicak degildir

abartma 2012 de bimeks ten 60tl arti kargo ile almistim. dip fiyat 60ti.simdi ise 80 sicaktir 85 alinabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • favoriteteam kullanıcısına yanıt
    O zaman burda ne isiniz var ? 80 liraya nereye gitsen bulursun zaten,sicak firsat mantigi nerede?
  • quote:

O zaman burda ne isiniz var ? 80 liraya nereye gitsen bulursun zaten,sicak firsat mantigi nerede?

valla acil almak gerekirse alinabilir. ama sicak firsat fiyatina ulasmasini bekleyen yine beklesin. o zamanlardaki dolar kuru ile simdiki dolar kuru farkli kimse f710un 60tl ye dusmesini beklemesin dusmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: favoriteteam

quote:

valla acil almak gerekirse alinabilir. ama sicak firsat fiyatina ulasmasini bekleyen yine beklesin. o zamanlardaki dolar kuru ile simdiki dolar kuru farkli kimse f710un 60tl ye dusmesini beklemesin dusmez.

aynen katılıyorum çünkü iki sene önce dolar bi buçuk liraydı şimdi 2.3 oldu bu yüzden pahalı satılıyor.Ama bir umut şu yılbaşı indirimlerini bekliyorum ucuzlarsa alıcam yoksa biraz erteleyeceğim iki adet alacağım için

• quote:

Orijinalden alıntı: LAZOFLU

Ben geçen aldım 72tl + 13 de indirim vardı 59tl aldım. :)

hocam nerden aldınız ben ne zamandan beri kovalıyorum bu ürünü ama daha yakalayamadım

• Gamepad'i aldımda ilerleyen zamanlarda çok sıkıntı çıkarır diyorlar doğrumu .
  • quote:

Orijinalden alıntı: IronyOfFate

Gamepad'i aldımda ilerleyen zamanlarda çok sıkıntı çıkarır diyorlar doğrumu .

Çabuk bozuluyor. 3 tane aldım, ikisi garanti kapsamında değişti, birinde para iadesi aldım. PC içşn daha iyisi yok, olsa başka marka model alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukbang -- 20 Aralık 2014; 12:09:55 >
  • buyukbang kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam eyv.
  • Yok mu hiç yeni indirim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.