Şimdi Ara

BUGÜNKÜ ATTİLLA (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: King Cersei

8-9 party talos u bile zorlanmadan yatırır atilla yı lvl 60 adam potla kesio be

8-9 parti mi biraz çok ama bu sayı olympia da tek parti 8 kişi kesti . Talosu birde 5 dk sonra aynı parti trol king kesti eslantta ..

doğrudur.. atilla yı tek 60 lık adama potla kesiyordur..
  • bütün serverdaki boss ları üst üstew koysan o kadar can olmaz be kardeşim lvl 55 rogue healer siz hatta buff suz bile çok rahat pot la keser
  • ben attila görünce birine kardeş bizim attila yla bi ss mizi çeksene diyom o da çekiyom benim maile yolluyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: esir002

ya bu yaratıkların özelliklerini belirten sitenin linkini söleyebilirmisiniz az önce bi arkadaş söledi cevap vermediniz

http://www.knight-online.com.my/monsters_nrm_monster01.asp

• ben beramusta lvl 62(karus)warıor um healcısız tek kestim atiilayı
    senın soledığın bıras saçma
  • EHEHEHEHEE BE MAGE YİM ONU HP POTLA PASO KESERİM :))
  • alıntı nasıl yapılıyor bilmediyimden...bak orada arkadaşın biri yazöış sen biraz boş birisin foruma geldiyin günden beri boş boş topicler açıyorsun diye aynene katılıyorum o arkadaşıma sanada
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeısNowõmenT

errorcem sen biraz boş birisin foruma geldiğğinden beri açmadığın boş,saçma topiç yok

buldum sonunda alıntı yapmayı kimse öretmedi onca yardım istememe rağmen ben bilmiyen arkadaşlar için açıklayayım şimdi kimin konusundan yani yazmış olduğu metini alıntı yapmak istiyosan onun yanında küçük kutucuklar var oraya gel alıntıyı tıkla. bukadar basitmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H@B!B -- 20 Nisan 2006; 10:36:58 >
  • Heal Takviyesizde KesileiR Öyle Zor Bi Boss degiLdir.
  • oscar1234, 4 mart topicli şeyi bugünlere nasıl taşıdın helal valla sana
  • ADININ ATILLA OLDUGUNDAN EMİNMİSİN DOSTUM FARKINDAYSAN 'M CANI WAR DEMİŞİN WE 8-9 PARTY DEDİGİN CİVCİV OLMASI LAZIM ÇÜNKÜ EDANADA HERKEZ CİVCV KEN LWL 30-40 arsı koxper townun oraya kadar çekti we ordaki kuş kesen civcviler tum herkez daldı ve inanki lwl 60 waiordan daha seri kestik guard falan yoktu herkez civciv bir kaç lwl 30 üstü bende lwl 29 falandım okladım durdum 2 dk içinde yatırdık
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.