Şimdi Ara

bugünkü bankolar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • glasgow rangers, bayern münih, hoffenheım,manchester cıty,galatasaray,psv eındhoven,nıjmegen bugünün kazanacak maçlarıdır.Kupon yapın derseniz alın size garanti kupon oynayın kazanın

Bayern münich st.paulı:üst
    hoffenheım nurnber:1
    Galatasaray Gençlerbirliği:1
    De graschap psv:üst veya 2
    Nijmegen Heracles:Üst

• güzel kupon eline sağlık
  • tşkler amaç iddiayı batırmak ne kadar da hoffenheım maçından korksam da bugünün bankoları denilecek maçlardır.
  • 1.15 ganyanı için gs ye vermek bılemıyorum
  • ben bettssondan oynadım 1,47 veriyoduiddia bizi harbi sömürüyo bu ganyanlarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: aberke55

ben bettssondan oynadım 1,47 veriyoduiddia bizi harbi sömürüyo bu ganyanlarda

gs aleyhine yüklenme var demek o zaman..
  • Hangi akla hizmet Gs'ye bu oranı vermişler anlayamadım. Görende 10 maçlık seri yapmış, şampiyonluğa yürüyor sanacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    handikaplı maç sonucu ne demek ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • allahtan hoffenheıma oynamadım galatasaray son 3 maçta güzel oyun oynadığından dolayı ve bu maçı alması gerektiğini bildiği için veriyor.Uzmanlar hafta içi programı ne eksikleri var araştırıyor.Ancak bizim türk ekipleri o kadar korkak böyle oranlarla insanları kandırıyor.En güzeli yabancı siteden oynamak
  • Gs patladı beyler geçmiş olsun oynayanlara :D
  • Bu aralar GS. ya oynanırmı ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr_UuR

Gs patladı beyler geçmiş olsun oynayanlara :D

ust oynadim ama bu gs bu kuponu bile yatirir, ya bu nasil takimdir allah askina biraksin gitsin hepsi ya,
  • yaaa sinirimden çatlıcam şimdi ulan ne güzel kupon yaptık bide galatasaraylıyım duygusal davrandım yaktı beni neyse arkadaşlar bugünkü kupon şansına gitti ama yarın size telafi edecem kendime yarını bekleyin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.