Şanliurfaspor - 1461 Trabzon yurtdışında rakip takım galibiyetine 4.00 oran verirken, türkiyede 4.60 veriliyor. Manisaspor - Fethiyespor yurdışında rakip takıma 5.50 verirken türkiyede 6.00 oran veriyorlar.
Bu iki maç için ne düşünüyorsunuz? İkisi de MS2 biter mi sizce*
çifte şans ver yine iyi bir oran çıkar...risk azaltmış olursun
2sinede single oyna biri gelse yeter
1461'e 02ç oynadım. Manisaya memleketim diye demiyorum ama güvenilmez. Başkan üst lige çıkmak istemiyor kulübün borçları var. Kasmıyorlar hatta maçları satıyorlar bile diyebilirim.
quote:
Orijinalden alıntı: the jackal
sen ne biliyonda yorum yapıyon
quote:
Orijinalden alıntı: richtosun
quote:
senin troll oldugunu biliyorum yalan dolan kralı oldugunu biliyorum hayatta bir halt olamadıgını biliyorum daha nolsun
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: richtosun
quote:
senin troll oldugunu biliyorum yalan dolan kralı oldugunu biliyorum hayatta bir halt olamadıgını biliyorum daha nolsun
Hadi yabancı liglerdeki value oranları anlarım da, türkiye ligindeki bi takımı onlar nasıl iddaadan daha iyi bilsin hacı? iddaa oranı yüksek değil de, yurtdışı oranı az de bence ona.
Ayrıca 5-6 oranlı value maçların pek bi değeri yok benim gözümde. Gelme ihtimali %10 değil de %15'lik bir maça oynamış oluyorsun. Salladım tabi rakamı, bunun gibi bir şeydir ama
quote:
Orijinalden alıntı: Metric
Hadi yabancı liglerdeki value oranları anlarım da, türkiye ligindeki bi takımı onlar nasıl iddaadan daha iyi bilsin hacı? iddaa oranı yüksek değil de, yurtdışı oranı az de bence ona.
Ayrıca 5-6 oranlı value maçların pek bi değeri yok benim gözümde. Gelme ihtimali %10 değil de %15'lik bir maça oynamış oluyorsun. Salladım tabi rakamı, bunun gibi bir şeydir ama
Manisa maçı yattı. Trabzon maçı tuttu.
quote:
Orijinalden alıntı: Onur Bektaş
quote:
Orijinalden alıntı: Metric
Manisa maçı yattı. Trabzon maçı tuttu.
Evet.
Kongsvinger - Elverum MS2 Karşiyaka - Denizlispor 2.5 Alt Club Brugge - Lokeren MS2
Bugünden çıkarttığım Value Oranlar arkadaşlar. Ben kuponuma koyucam. İsteyenler oynayabilir. Riske azaltmak isteyenler 02Ç girebilir.
quote:
Orijinalden alıntı: Onur Bektaş
Kongsvinger - Elverum MS2 Karşiyaka - Denizlispor 2.5 Alt Club Brugge - Lokeren MS2
Bugünden çıkarttığım Value Oranlar arkadaşlar. Ben kuponuma koyucam. İsteyenler oynayabilir. Riske azaltmak isteyenler 02Ç girebilir.
ilk maç 2 çok ağır olmuş ben 0 verdim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme