Şimdi Ara

Bugünkü vatandaşlık görevimi de yerine getirdim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
2.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
77 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Böyle bir davranışı ancak bir araç sahibi yapardı,teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tebrikler hocam araç sahibi adınada teşekkürler.
  • Rabbim sizin gibi insanları korusun :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir dost demek yerine telefonunuz yazsanız daha iyi olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: webmaster-mt

bir dost demek yerine telefonunuz yazsanız daha iyi olurdu

Açıkçası çarpan kişinin kağıdı önce görme / bulma ihtimaline karşı telefonumu yazmadım diyebilirim. Sağı solu belli olmuyor yurdum insanının, başımıza bela almaya gerek yok. Zaten bildiğim, gördüğüm herşeyi not olarak yazıp bıraktım.
  • İyi dilek ve desteklerini ileten herkese, tek tek yazıp spam yapmaya sebebiyet vermeden topluca çok teşekkür ederim.
  • sizin İsveç Norveç'te falan yaşamanız lazım :)
  • Vakti zamanında Gima marketten çıkarken bir kadın sürücü aracını otopark dan çıkarmaya çalışıyordu. Geri geri geliyor, yanındaki araca sürtüyor tekrar ileri geliyordu. 1-2-3-4-5 derken her seferinde aracı yan araca sürdü ve çıkamadı. En sonunda aracını yanındaki araca süre süre çıktı ve kaçtı gitti. Kaçan aracın plakasını alıp kendi aracımda 1 saat beklemiştim diğer araç sürücüsünün alışverişini bitirip çıkmasını. Hava karanlıktı. Not bıraksamda görmezler, aracın hasarını fark etmezler diye düşünmüştüm. Mübareklerde amma uzatmışlardı alışverişi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24 -- 20 Ağustos 2015; 20:13:19 >
  • senmi sikayet ettin beni deyip vurmasınlarda.
  • tebrikler. insanlık ölmemiş dedirten bir davranış.
  • Bir kaç ay önce bir kadın Son model beyaz BMW ile otoparktan çıkarken Manevra sırasında Renault 5 arabanın ön tamponuna vurdu. Gitti. Plakasını aldık. Nöbete yattık. Renault'un sahibi geldi. Ona söyledik. Plakasını verdik. Adam plakayı okudu. Acı acı güldü. Teşekkür etti bize. Bindi, gitti. Biz de mutlu olmuştuk.

Geçen gün bu iki araba birer saat ara ile tekrar otoparka geldiler. Tampon hala yapılmamış. Biraz sonra da kadın adamın arabasına bindi. Beraber gittiler. Ben zannettim ki, arabayı tamir ettirecekler. Çünkü tampon bağlantılarından kurtulmuştu.

Kulübedeki adama gittim. Az önce Renault'ta oturan kadın beraber gittiği adamın arabasına çarpmıştı geçen gün. Şimdi yaptırmaya mı gittiler dedim.

Görevlinin verdiği cevap şu: Aaa. Çarpan kadın bu muydu. Bunlar karı-koca. Öğlen yemeğine gittiler.
  • böyle dost lar her yere lazım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizi tebrik ederim 2 gün önce çevrede park yeri bulamadığım için sahildeki açık otoparka park ettim arabayı geldiğimde sofor tarafının aynası kırıktı ve bunu yapan araç değil yaya,çünkü sabah arabayı park ettiğimdee yanındaki araç aynı sekilde duruyordu sinirden kudurdum arkadas '' kusura bakmayın aynanızı yanlıslıkla kırdım ama ödeyecek gücüm yok hakkınızı helal edin'' yazsa vallahi helali hos olsun derdim ama bu sekilde kırıp kaçtığı için iki elim yakasında
  • Cidden tebrik ederim hocam sizin gibi insanların çoğalması dileğiyle 😊

• Benim de aklima havaalani otoparkinda yasadigimiz bir olay geldi.

Tam bagaja bavullari koyuyorduk ki paaat diye bir ses geldi arkadan. Bir Volvo XC90 park etmeye calisirken park halindeki baska bir aracin tamponuna carpmisti. Arada arabalar oldugu icin ne oldugunu goremedik. Babam hemen kostu gitti bakti ve eliyle Volvo XC90na devam et isareti yapti, sonra geldi.

Ya dedim baba ne oldu hasar yok muydu?
    Babam: Ufak bisiler vardi.
    Ben: eee neden adama git dedin?
    Babam: Napim genc cocuklar sok olmus bakiyorlardi kiyamadim

Aklima geldikce gulerim, o aracin sahibi gulmuyordur o baska ama napalim. Gencler mutlu oldu en azindan:)

• quote:

Orijinalden alıntı: labidu

quote:

Orijinalden alıntı: tnrsr

quote:

Pembiş kalemle yazmayaydın iyidi.notu alan seni hatın kişi sanmıştır

Gecenin o vaktinde ancak pembe keçeli kalem bulabildim :)

İyiki tel no yazmadın.sapığın falan olurdu

Bu arada ek olarak belirteyim; Sabah notumu okurken gördüm araç sahibi hatun kişiymiş, problem yok o yüzden

• tnrsr T kullanıcısına yanıt
    Çok duyarlı ve çok guzel bir hareket. Tebrik ederim; keske buna gerek kalmasa, servis Şoförü gereken insanlığı yapabilseymis. Hayat bu iste; servis Şoförü gibi öküzler de var, sizin gibi iyi niyetli insanlar da.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Pembiş kalemle yazmayaydın iyidi.notu alan seni hatın kişi sanmıştır

Gecenin o vaktinde ancak pembe keçeli kalem bulabildim :)

İyiki tel no yazmadın.sapığın falan olurdu

Bu arada ek olarak belirteyim; Sabah notumu okurken gördüm araç sahibi hatun kişiymiş, problem yok o yüzden

Çok yanlış yapmışsıng hatunla tanışırdın bi çay içerdin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Tebrik ederim.

Yeni de bir uygulama var. Insallah bundan sonra kurallara biraz daha uyulur.

ilgili link
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.