Şimdi Ara

Bugünlerde tv alinir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben plazma yada lcd tv almai düşünüodm ama bi kaç elektronikçi arkadaştan şöle bişi duydm bi süre sonra tvlere yeni bi teknoloji geliomş bugnlerde tv alanlar ve eski tv si olanlar bi parça takdirmak zorunda kalckmiş tvlerini kullanabilmek icin..onun icin bugünlerde tv almain diolar

acaba ne kadar doorudur ki

• Bence git 100 hz bir CRT al. Ben de acaip kararsız kaldım ne alsam diye.
    Geçen 100 hz flat tv ile lcd yi yanyana izledim, lcd nin görüntü kalitesi çok kötü (normal tv yayınında). Plazmalarda da iz kalıyormuş,
    ayrıca HD TVler geliyor, vs. vs.
    Bence ucuza bir 100hz flat CRT alıp 1-2 sene idare etmekte fayda var,
    teknoloji oturana kadar
  • günaydın o elektronikçi arkadaşlarına. lcd tv alacaksan kenarında hd(high definition )logosu ve dvb logoları olan lcd leri almanı tavsiye ederim. bu tv ler hem high definition yayını destekler.ayrıca dijtal tuner li olan ler mevcut dvb yazar üzerlerinde.
  • BENCE BU GÜNLERDE PLASMA VE YA LCD ALINIR ZATEN FİYATLAR GERÇEKTEN UYGUN ÖRNEK OLARAK:LG PX4RV NİN FİYATI DÜŞTÜ V.S BUNUN GİBİ HD READY DENİLEN YAYIN OLSA GEREK O ELEKTRONİKÇİNİN DEDİĞİ O ZATEN ÇOĞU PLASMA VE LCD DE VAR O YÜZDEN UYGUN
    ATAŞEHİR-DOĞUBANK
    216-456-77-30
  • BENCE GİT KARDEŞİM TUPLU AL PLAZMA LCD LERİ GÖRÜNTÜLERİ ÇOK KÖTÜ

BANA KALIRSA EN AZ 2-3 SENESİ DAHA VAR BU TEKNOLOJİLERİN
  • lcd tvlerin çoğu yüzey alanı sebebiyle hdtv destekli oluyorlar çoğunlukla.

Özellikle dvb yayınlar üzerinden 720 veya 1080 satırlık 16:9 formatlı hdtv yayınlarını almak için bu gerekli.
    Eldeki markasız ucuz lcd ve plazmalarda bu özellik malesef yok. Ekran desteklese bile masraftan kaçmak için konulan mevcut tuner /matrixleme katları hdtv modlarını desteklememekte.

Yakında ortlaık HDTV uyumlu yayın katı takan tv tamircileri ile dolacak sırf bu yüzden..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acharad -- 6 Şubat 2006 0:33:34 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.