Şimdi Ara

BUHAR KAZANLI ÜTÜLER NE TAVSİYE EDERSİNİZ? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
3
Favori
182.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • GC8712 modeline karar verdik iyidir umarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: nohackmove

Merhaba bizde GC6621 modeli var Philips

GC9650 ve GC9545 ile kıyaslarsak ne gibi bir eksiği vardır?

Kendi evime almak için araştırıyorum.

Gc6621 i bu gün ilk defa kullandım. Normalde valide yapar ütü işlerini. Daha önceleri normal ütü ile 20dk sürerdi bi pantolon ütülemem. Bu sabah ütü 1 dk da ısındı. 5dk da da bitti işim. Dolayısı ile büyük kolaylık ama hangisini almalı.

Valide bir sene önce en ucuzu diye almış 270tl ye bimeksten. Şuan aynı model speedcare yani 400 civarına satılıyor. 9545 675tl, 9650 ve 9640 modelleride 1200 civarında.

Nişanlım 9650 yi beğenmiş ama çok pahalı diyor oda ve 9545 i görmüş yarı fiyatına onu mu alsak yoksa 6621 de aynı işi yapıyor diyebilir miyiz?

Ne yapmalı peki?

Kullananların tavsiyelerini öğrenebilir miyim?

6621'i ben de kullandim. Kullanırken memnundum ne yalan soyleyeyim. Ama yukarida birkaç kişinin paylaştığı şekilde benim ütü de garanti suresinin bitiminin üçüncü gununde bozuldu, servise verdim kartı bozuldu dediler. 200 tl fiyat çektiler. İnternette araştırma yaptım. Bir sitede benim utunun yedek parcalarini buldum. Sitede bulunan tüm yedek parçaların fiyatlarini topladim 2000 tl uzeri cikiyor. Utu kaç para? 350 tl. Böyle bir yedek parça politikasi olan firmanin hiçbir şeyini almamak lazim. Ayni utunun su pompasi bozuldu, 185 fiyat çektiler. Vestel'e sordum, ayni parça 60 tl. Yorum sizin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aslinda bir hayalim var bu servis kazıklari ile ilgili. Bir kanun cikacak, şöyle bir hüküm olacak. Servisler 10 yaşından küçük aletlerin tamiri için istedikleri ucret ne ise, müşterinin o ucrete elindeki bozuk aleti servise satma hakkı olacak. Yani utunun piyasa fiyati 350 tl iken dalga geçer gibi 200 tl tamir ucreti isteyen servis o bozuk utuyu 200 tl karşılığında almak zorunda olacak. Bir devrim olur tüketici haklarında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nohackmove kullanıcısına yanıt
    Merhabalar. biz de normal ütüden buhar kazanlı ütüye geçiş yapmak istiyoruz. philips gc8712 modeline bakıyoruz. acaba alıp kullandınız mı? tavsiye eder misiniz?

bütçemiz 800 tl ye kadar. alternatif tavsiyeniz olur mu?
  • mpower14 kullanıcısına yanıt
    O günlerde kampanya denk geldi GC8735/80 aldık.
    ancak henüz hiç kullanmadık 2 ay sonra kullanmaya başlayacağız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

bi daha delonghi den çöp almam. 3 yıllık vvx1440 buhar kazanlı ütü cortladı. rezistansı yanmmış. kazanın değişmesi gerekiyormuş servis 160 lira istedi. 120 liraya almıştım ütüyü. çöpe attım. yeni başka marka alacağım ama bi daha delonghi den çöp almam

Filtre kahve makineleri güzel.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.