Şimdi Ara

Buincoins %10 kırismıs indirimi... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
4
Favori
4.687
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • paypal a kredi kartımı ekliyemiyorum hata veriyor sürekli. başka nasıl alışveriş yaparız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: isseyy

paypal a kredi kartımı ekliyemiyorum hata veriyor sürekli. başka nasıl alışveriş yaparız?

+1 bende ekleyemedim hata veriyor..acaba "ie yada firefox kullanın" diye uyarı vardı ondan mı yapıyor? (chrome kullanıyorum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: psyko91

quote:

paypal a kredi kartımı ekliyemiyorum hata veriyor sürekli. başka nasıl alışveriş yaparız?

+1 bende ekleyemedim hata veriyor..acaba "ie yada firefox kullanın" diye uyarı vardı ondan mı yapıyor? (chrome kullanıyorum)

Şayet sanal kart kullanıyorsanız içinde limit yoksa hata verebilir. Ben de birkaç kez aynı durumla karşılaştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vcarter64

quote:

Orijinalden alıntı: GasiOr

Arkadaşlar bu yurtdışı alışverişlerde gümrüğe takılmaması için limit neydi

En son 75 € bildiğim kadarıyla. 150 € idi düşürdü zalımlar..

beyler azıcık forumda araştırma yapın yaw, bu sıte hakkında yuzlerce safya yazı var. 75 euro falan hıkaye bu sıteler ıcın,http://resim.donanimhaber.com/m_37627330/mpage_1/f_/key_//tm.htm#37627330 yada Uzak Doğu Alış Veriş Rehberi dıye bır aratın

• quote:

Orijinalden alıntı: that_inspector

quote:

quote:

Şayet sanal kart kullanıyorsanız içinde limit yoksa hata verebilir. Ben de birkaç kez aynı durumla karşılaştım.

Hatırladığım kadarıyla kredi kartınızı eklediğinizde 2 dolarlık bir tutar çekiliyor ve ekstrenizde bu tutar karşılığında yazan referans numarasını paypala girip hesabınızı aktive ediyorsunuz. Arkadaşında dediği gibi eğer kartınızda para yoksa hata verir.

• quote:

Orijinalden alıntı: imparatorlak

Hatırladığım kadarıyla kredi kartınızı eklediğinizde 2 dolarlık bir tutar çekiliyor ve ekstrenizde bu tutar karşılığında yazan referans numarasını paypala girip hesabınızı aktive ediyorsunuz. Arkadaşında dediği gibi eğer kartınızda para yoksa hata verir.

Bunu kartınızı onaylamak için yapıyor ama doğrudan çekim yapmıyor. Siz kartınızı onaylamak isterseniz onayla tuşuna basıyorsunuz. Hesabınızdan 3 TL çekiyor, birkaç gün sonra dönem içi hesabınızda çekilen tutarla birlikte 4 haneli bir kod görünüyor, onu paypal hesabınıza tıklayıp hesabınızı onaylıyorsunuz. Ama alışveriş yapmak için bunu yapmak zorunda değilsiniz. Onaysız hesapla da bir şeyler alabiliyorsunuz. Sadece satıcı konumunda olup para alma, para aktarma ve para çekme işlemlerinde bu zorunluluk var.

• ALT LİMİT VAR MİDUR CARTER ?
  • Bu siteden 4 alışveriş yaptım. 3'ü ulaştı, 1i gelmedi. O da 5 dolarlık bir üründü. Kayboldu galiba..
  • quote:

Orijinalden alıntı: engayland

Bu siteden 4 alışveriş yaptım. 3'ü ulaştı, 1i gelmedi. O da 5 dolarlık bir üründü. Kayboldu galiba..

Siteye guzel sekilde aciklayici bir mail atarsan iade yapiyorlar diye okumustum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unicornek -- 20 Kasım 2012; 21:55:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: razr58

quote:

quote:

beyler azıcık forumda araştırma yapın yaw, bu sıte hakkında yuzlerce safya yazı var. 75 euro falan hıkaye bu sıteler ıcın,http://resim.donanimhaber.com/m_37627330/mpage_1/f_/key_//tm.htm#37627330 yada Uzak Doğu Alış Veriş Rehberi dıye bır aratın

Çavuşum 4458 sayılı Yasal Gümrük mevzuatına göre 75 öyro. İllegal yollar çok - fiyatı düşük göster gift yazdır geçir gibi- ha o ayrı. Öyle bir durum vergi kaçırmak olmuyor mu acep? Tartışılır..

• quote:

Orijinalden alıntı: ugur2005

ALT LİMİT VAR MİDUR CARTER ?

Altı üstü bir ortak, tüm ürünlerde var indirim.
  • acaba bu indirimi kaçırsak başka indirim gelirmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piszenci

acaba bu indirimi kaçırsak başka indirim gelirmi

Başka bir kırismısın gelebileceğini düşünerek en kötü ihtimalle bir yıl sonra tekrar yakalayabilirsiniz fırsatı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Piszenci

acaba bu indirimi kaçırsak başka indirim gelirmi

Başka bir kırismısın gelebileceğini düşünerek en kötü ihtimalle bir yıl sonra tekrar yakalayabilirsiniz fırsatı

seneye çok geç lur, bir iki haftalık süreci düşünüyorum ben
  • Her urunde fiyat iyi diye birsey yok; farkli zamanlarda daha iyi fiyatlar yakalamak mumkun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unicornik

quote:

Orijinalden alıntı: engayland

Bu siteden 4 alışveriş yaptım. 3'ü ulaştı, 1i gelmedi. O da 5 dolarlık bir üründü. Kayboldu galiba..

Siteye guzel sekilde aciklayici bir mail atarsan iade yapiyorlar diye okumustum

Teşekkürler bir deneyeyim bakalım..
  • bi hero da ben söyledim bakalım
  • eyw hocam 13 parçalık ıvır zıvır aldım.elektronik sıgara, çakmak kibrit ıvır zıvır felan baya değişik şeyler aldım bakalım. 10 liralık indirim oldu teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: that_inspector

quote:

quote:

400 tl limit var içinde
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: razr58

quote:

quote:

Çavuşum 4458 sayılı Yasal Gümrük mevzuatına göre 75 öyro. İllegal yollar çok - fiyatı düşük göster gift yazdır geçir gibi- ha o ayrı. Öyle bir durum vergi kaçırmak olmuyor mu acep? Tartışılır..

+1

illegal yolların garantisi yok ki..takıldımı napacaksın oturduğunla kalırsın...birde şu site geri ödüyo lafıda ayrı bir olay....site mantıklı ve haklı bulduğu ödemeleri iade eder sadece..
    çok şey konuşucam bizim insanımız hakkında ama neyse..ceza almayalım şimdi..

şu tabletler nasıl iş görüyormu bari...tabii bir ipad olamaz ama kullananlar ne der?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.