Şimdi Ara

Bükümlü ışıkla fiberden hızlı internet çağı başlayabilir (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
2.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ayrıca yok sizin yüzünüzden metal kablo kullanacak falan diyorsunuz fakat biz fiber olmasın demiyoruz hizmet olsun diyoruz yok biz evlere 10 gbps götürüyoruz bayilerimize gigabit internet veriyoruz demek önemli değil bence önemli olan kaç kişinin kullandığıdır mesela linke bakarsanız 2 milyon gigabit kullanan müşterimiz var diyor evlerine götürebiliyoruz ve toplumun %90'nından çoğunun karşılayamayacağı bir fiyata satıyoruz demiyor dünyada en hızlı intenetine sahip olan güney kore bile devam ediyor ve üzerinden 10 gbps vermeye çalışıyorlar
    https://www.netmanias.com/en/post/blog/10762/gigabit-internet-kt/kt-to-open-up-giga-internet-2-0-era-to-offer-1gbps-to-anyone-anywhere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Data -- 20 Aralık 2017; 1:42:55 >

• 2 yan apartmandaki arkadasima sabit 75mbps verip bana gelince bolgenize altyapi yok 8mbps devam diyen isslere de burdan selam olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W O M B A T -- 20 Aralık 2017; 4:23:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fibere zar zor geçtik buna hiç geçemeyiz

• bu firmalar o BÜKÜMLÜ fiberi bize büke büke sokarlar kıvrıla kıvrıla girer faturamıza
  • W O M B A T kullanıcısına yanıt
    farklı bir belediyeye mi geciyorsunuz ki sizde hizmet olmuyor diyecekken bir abim diyorki
    onların orada bir site sitenin alt tarafı apartman blockları ust tarafı ise dubleks ve tribleksler
    tum apartmanlarda fiber var oraya o fiberi getiren denyolar kazanc olarak apartmandakilerin 5 katı deger sahip
    dubleks ve triplekslerin oldugu kısma nedense 1 tane bile kutu koyup hat cekmemiş. Ya bu insanlar telapati ile mi internete giriyor hic mi kapı calıp sormadınız demezler mi insana ( o dubleksin tanesi 800.000 , tripleks 1.4 milyon tl) ve adamların 20-30 metre gerisindeki apartmanlarda kablonet ve turkcell fiber var bunlarda yok

• worldwidewild W kullanıcısına yanıt
    site tarzı yapılarda yönetim izin vermeyince kutu bile koymuyorlar... yöneticiye sorun... suçlu o...
  • worldwidewild W kullanıcısına yanıt
    Yoo ayri belediye degil site falan hic degil klasik apartman bizimkide arkadasinkide ve aynen dediginiz gibi 30 bilemedin 50 metre yanda(arkadasimda) sol 75mpbs veriyor bana 8

Apartman icine ttnet saha dolabi tarzi birsey koydu fiber icin fiber dedigime de bakmayin 25mbps hiz maksimum uzerine ttnet kalitesi

Apartmandaki cogu kisi sol kullaniyor, sol fiber getirse 50mbps altinda alacak adam olacagini da zannetmiyorum lakin soyle bir durum var sol gelse dese biz size fiber getirecegiz ama su kadar su kadar size maliyeti olur vs. he bunu da kimse odemez.

Garip bir olay.
    Fiber kutusu ise 100 alınabilir

• Mr.Data M kullanıcısına yanıt
    Hocam alinabilir alinamaz orasini bilmiyorum ama ttnet e arayip sordugumda duruumu anlattigimda atta apartmanin icine boyle boyle devasa bir kutuu yerlestirdiniz dedigim halde size maks 25mbps iz verebiliyoruz demislerdi.
    Ben şimdiye kadar müşteri hizmetleri ile işimi göremedim onlar hat değerlerine veya adrese göre sistemdeki değeri söylüyorlar muhtemelen fotoğrafını atarsanız söyleriz fiber mi değil mi

• Adamlar solucan deliği açıp ışıkdan hızlı net kullanacak biz halen bakır :DA:DSF:
  • "Zehir evlere kadar girdi" denen yerde olması zor zaten de, burası teknoloji forumu... böyle haberlerin yapılmasından daha doğal ne olabilir?

Türkiye'yi ilgilendiren haberlere ağırlık verilsin dediniz mi, adamlar yayınlayacak birşey bulamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magnetic Power -- 30 Aralık 2017; 18:54:14 >
  • Bizim ülke olarak daha önemli konularımız var.
  • Bizim bükümlü böyle olur tıklayın görün

http://coub.com/view/zjomc
  • Biz de "bükümlü sansür" icat ettik artık hiçbir siteye girilemiycek...

Bükümlü ışıkla fiberden hızlı internet çağı başlayabilir
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.