Şimdi Ara

Sebebini bulamadığım yüksek motor sesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, 2016 model Peugeot 308 e-hdi dizel motorlu Manuel vites aracım var. Bu yaz hem ağır bakım hem yağ, filtre bakımlarını aynı anda yaptım ve araç süper sessiz pamuk gibi oldu. Buna sevinirken kısa bir süre sonra bu zamana kadar yani 8 yıldır hiç olmayan bir motor sesi başladı aracımda. Önceden kabine hiç doğru düzgün ses gelmezken şimdi özellikle gaza basıp vites değişimi yapacağım devirlere yaklaşırken sanki zorlanıyormuş gibi devir sesinin uzadığını düşünün. Vites atmak için can atıyorum ki o ses azalsın ama sonu yok. Her vites değişimine yaklaştıkça iyice artan bir ses. Vites yükselt uyarısı vermeyecek kadar hızlı gitmediğimde bile çok rahatsız oluyorum bu sesten. Yani devrinde, vitesinde gitmek de sesli. Ustaya gidiyorum normal bu ses diyor ama ben bir gün bir anda kırmızı ışıkta beklerken ortaya çıkan ve bir türlü anlayamadığım bu sesin çok olduğuna ve önceden olmadığına ustayı ikna edemiyorum. Bu arada herhangi bir arıza ışığı veya ekranda uyarı, performans düşüklüğü veya başka bir sorun da yok. Acaba bu sesin sebebi nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Conqueror26 -- 13 Ocak 2025; 11:31:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Aracı cihaza bağlayabilirsiniz belki bir ümit bir arıza kodu verir.
    Ya da bir ihtimal çamurluk davlumbazı kırılmıştır içeriye daha fazla ses akıyordur? Uplamış olayım en azından

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Öyle belli olmaz.

Biri içeriden gaz versin sen geç dinle. Egzozdan mı geliyor, manifolt contasından mı, hava emiş hortumları vs. her şey olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ses, sebepsiz yere başladıysa büyük bir ihtimalle egzozdur. Baştan sona kontrol ettirin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ÇOK FAZLA YOL SESİ VAR
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.