Şimdi Ara

bulaşık makinası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şu zamanlarda orta halli bi bulaşık makinesi tavsiyesi olan var mı? indirimde, kaliteli bi makine, program sayısı 3-6 arasında, a+ ve üzeri enerji tasarrufunda, beyaz, hızlı yıkaması işe yarayacak, servis sorunu olmayan bişey arıyorum. makine sahibi arkadaşlar yardımcı olabilir mi? ya da arayış içinde olanlar. en kısa zamanda almam lazım. şimdiden teşekkürler.

• edis10 E kullanıcısına yanıt
    Arçelik Beko
  • quote:

Orijinalden alıntı: edis10

şu zamanlarda orta halli bi bulaşık makinesi tavsiyesi olan var mı? indirimde, kaliteli bi makine, program sayısı 3-6 arasında, a+ ve üzeri enerji tasarrufunda, beyaz, hızlı yıkaması işe yarayacak, servis sorunu olmayan bişey arıyorum. makine sahibi arkadaşlar yardımcı olabilir mi? ya da arayış içinde olanlar. en kısa zamanda almam lazım. şimdiden teşekkürler.

Servis sorunu olmayan ucuz kullananlar ın memnun oldugu altus 434x var forum da yorumlar var bir bakın derim birde bulunduğunuz yerde servis varsa kullanmakta olduğum aeg 55022wo tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu aralar beko ağır basıyor tercihlerimde. en sona beko kalabilir, tüm beyaz eşyalarım beko ve hepsinden memnunum, bulaşık makinasında nasıldır bilmiyorum
  • Vestel BMH-L406 W A+ 4 Programlı Bulaşık Makinesi hepsi burada'da 949 tl. 100 lira da paraf verirse 849 a gelir heralde. nasıl bi makine kullanan var mı acaba? orta halli bişeye benziyo ama...
  • edis10 E kullanıcısına yanıt
    http://www.vestel.com.tr/vestel-bmj-l503-x-bulasik-makinesi

ben bu ürünü 3 aylık deneme kampanyasında kullandım. yıkama kalitesi üç farklı gözlemci tarafından tartışmasız berbat bulundu ve iade ettim. siemens 26m882 aldım olağanüstü memnunuz. miele-aeg-elektrolüx-siemens-bosch-profilo tavsiye ederim, hatta arçelik-beko bile bahsettiğinizden iyidir.

saygılarımla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elmaci

ben bu ürünü 3 aylık deneme kampanyasında kullandım. yıkama kalitesi üç farklı gözlemci tarafından tartışmasız berbat bulundu ve iade ettim. siemens 26m882 aldım olağanüstü memnunuz. miele-aeg-elektrolüx-siemens-bosch-profilo tavsiye ederim, hatta arçelik-beko bile bahsettiğinizden iyidir.

saygılarımla.

bahsettiğiniz makine 1500 tl imiş. ben o kadarlık değil de 3-4-5 programlı 800-1000 tl civarında bişey bakıyorum, tam bişeye karar veriyorum vazgeçirici etmenler devreye giriyor :) hala karar verebilmiş değilim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BULAŞIK MAKİNASI TAVSİYESİ???
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: elmaci

saygılarımla.

O Vestel cihaz 2 senedir bende bi yamuğunu görmedim ama panosu kullanissiz.bosch siemensle karsilastirilamaz tabiki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Siemens SN26L280TR iQ700 A++ 6 Programlı Jetmatic Bulaşık Makinesi 1099 tl diyor hepsiburada'da, en kısa programının kaç dakikada yıkadığını bulamadım.
  • Vestel BMA-XXL1007 X Bulaşık Makinesi aldım az önce ani bi kararla istanbul bilişimden 1139 tl ye. hayırlısı olur inş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.