Şimdi Ara

Bulaşık Makinası Tavsiyesi BM5220EG / SN26M282TR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun yıllar kullanabileceğim ancak fiyatı da abartı olmayan bir bulaşık makinası arıyorum. Forumda yaptığım araştırmalar sonucunda iki makina arasında kaldım.

Siemens SN26M282TR
    Profilo BM 5220 EG

Siemens için bu kadar fark vermeye gerek var mıdır? Sanırım en büyük artısı çelik olması.

Bu ürünleri kullananlar yorum yazarsa sevinirim. Ayrıca ~1000 TL civarında başka makina önerir misiniz ?

Üstadlardan yardım bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

• 26M282 Profilo 5220'ye göre daha üstün makinadır. Muadili Profilo 6480'dir.
    Ama dikkat et 26M282 yerine 26M283 al,yeni versiyonudur.
    Kurutma ile ilgili özelliği geliştirilmiştir yeni versiyonda.
  • Teşekkürler realgs peki profilo 6480 i önerir misin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben 26M283 muadili (tıpkısının aynısı) olan Bosch 58N02 aldım,haftabaşından beri kullanıyorum.
    1150 TL 3 ay ertelemeli 12 taksit ile aldım.
    6480 tavsiye edeceğim ama zaten benzer fiyatlara bulacağınız için , 50 TL daha fazla verip 1150 TL civarına Siemens alın derim.
    26M283 almak 6480 almaktan daha mantıklı geliyor bana..
  • Makinanız hayırlı olsun iyi günlerde kullanın..

SN26M282TR beyazesyam.com da kargo ile 955 liraya geliyor.
    http://www.beyazesyam.com/Siemens-SN26M282TR-A-Enerji-6-Programli-Bulasik-Makinesi_17262.html#0

SN26M283TR kargo ile yaklaşık 1100 TL.

282TR de kurutma sorununun boyutu ne kadar acaba arada bu kadar fark var ? Bu farkı vermeye değer mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kepils

Makinanız hayırlı olsun iyi günlerde kullanın..

SN26M282TR beyazesyam.com da kargo ile 955 liraya geliyor.
    http://www.beyazesyam.com/Siemens-SN26M282TR-A-Enerji-6-Programli-Bulasik-Makinesi_17262.html#0

SN26M283TR kargo ile yaklaşık 1100 TL.

282TR de kurutma sorununun boyutu ne kadar acaba arada bu kadar fark var ? Bu farkı vermeye değer mi ?

bosch siemens profiloda bütün makinalarında kronik olarak kurutma problemi var buda enerji sınıfıyla alakalı bir durum kurutmuyormu hayır kurutuyor ama parlatıcı son ayarda kullanıp ek kurutma ekleyince kurutuyor normal halde bir miktar su bulabilirsiniz ama yıkama yönünden sorunu yoktur

• quote:

Orijinalden alıntı: realgs

ben 26M283 muadili (tıpkısının aynısı) olan Bosch 58N02 aldım,haftabaşından beri kullanıyorum.
    1150 TL 3 ay ertelemeli 12 taksit ile aldım.
    6480 tavsiye edeceğim ama zaten benzer fiyatlara bulacağınız için , 50 TL daha fazla verip 1150 TL civarına Siemens alın derim.
    26M283 almak 6480 almaktan daha mantıklı geliyor bana..

ama 6480 deki ek özellikler 26M283 de var mı
  • neticede ekstradan yemek yapmiyor.ekstra özellik olarak fazladan kullanacağimiz birsey yok diyebiliriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyazesyam.com sitesi beyaz esya konusunda guvenılırmı
  • Daha önce alışveriş yapmadım ancak forumda ve çeşitli yerlerde olumlu yorumlar var. Sipariş vermiş gibi aradım, ilgileri oldukça iyidi.
  • Bosch 58N02 almaya karar verdim. Cevaplarınız için teşekkürler @realgs ve @cankırıkları.

realgs ürünü nerden aldın ? Ben o fiyatı nakitte bulabildim
  • ben İstanbul Forum'daki Bosch bayiisinden aldım. Ama araya tanıdık birini soktum, o yüüzden verdi.
    İstanbuldaysan şansını dene , geçen arkadaşım almış sizden bu fiyata, o yönlendirdi dersin.

Ben çokta memnun değilim açıkcası,keşke Siemens 26M283 alsaydım diyorum.İkiside aynı aslında ,sadece dış görünümü farklı.
    Siemens daha şık geliyor gözüme.Eşimin ısrarı ile Bosch aldım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.