Şimdi Ara

Bulaşık Makinesi Çok Ses Çıkarmaya Başladı.KONU DÜZELTİLDİ VİDEO EKLENDİ LÜTFEN HERKES İÇERİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
1
Favori
29.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erkanarı

Evet arkadaşlar makine rayına oturdu sesi normal artık titreme felan yok:)

Geçmiş olsun, bu durum epey canınızı sıkmıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YAMAN_NR

quote:

Orijinalden alıntı: erkanarı

Evet arkadaşlar makine rayına oturdu sesi normal artık titreme felan yok:)

Geçmiş olsun, bu durum epey canınızı sıkmıştı.

sormayın aynen öyle yine de biraz sesi var ama bu serilerde biraz sesli motor kullanılmış o da idare eder.İlginiz için teşekkürler
  • böyle ses çıkartan makineye dokunmaya korkarım yahu, elektrik çarpar şoka girersiniz valla
  • Indesit demek felaket demek, felanet demek Indesit demek
  • Konuya hiç yardımcı bir msj atmamıs çözülüncede attıgı msj ortada sorunun çözüldügünede üzülmüssündür simdi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aggressor19 -- 6 Ekim 2012; 17:47:12 >
  • Sorun çözülse ne olur, çözülmese ne olur. Makinenin kendisi başlı başına br sorunken
  • arkadaşlar makinanın sorunu çözülmüş sorun yok kalmadı tartışmaya gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Sorun çözülse ne olur, çözülmese ne olur. Makinenin kendisi başlı başına br sorunken

sen arkadasın sorunu çözülmesine sevindinmi onu söyle buraya bos bos msjlar atacagına
  • quote:

Orijinalden alıntı: efemre5059

arkadaşlar makinanın sorunu çözülmüş sorun yok kalmadı tartışmaya gerek yok

Niyet Bozuk dostum sorun burada baslıyor
  • Sevindim tabi ki neden sevinmeyeyim. Bu arada tartışmıyorum ki neyini tartışacağım Indesit'in, misyonu belli bir marka zaten :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: aggressor19

quote:

Orijinalden alıntı: efemre5059

arkadaşlar makinanın sorunu çözülmüş sorun yok kalmadı tartışmaya gerek yok

Niyet Bozuk dostum sorun burada baslıyor

tamam uzatmayın arçelik beko indesit hotpoint ariston tartışma konusudur zaten bu topikte ben alıştım dostum sende alışsan iyi olur
  • quote:

Sevindim tabi ki neden sevinmeyeyim. Bu arada tartışmıyorum ki neyini tartışacağım Indesit'in, misyonu belli bir marka zaten :)

Tartış yada tartışma önemli degil sadece boş lafla konu kirletme
  • quote:

Sorun çözülse ne olur, çözülmese ne olur. Makinenin kendisi başlı başına br sorunken

Candogan ne dese doğrudur.
  • bizdeki indesitte aynısı o da
    cok gurultu cıkarmaya basladı yıkarken..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxelll -- 24 Ekim 2012; 16:46:07 >
  • yav şurdaki yorumlar tavsiyeler iyi güzelde bu marka sempatizanları ve çalışanları çok taraflı yorum yazıyor arçelik beko vestel indesit hotpoint arızalandımı denilmeyen kalmıyor ama bosch siemens profilo gorenje vs markalar oldumu sanırım sıkıntı şu her makinede olabilr böyle şeyler gibi laflarla geçiştiriliyor lütfen marka karalamaktansa objektif yorumlara yönelin arkadaşlar
  • Kimse marka karalamıyor. Ben Indesit'in envai çeşit modelini bizzat kullandım. Burada öven satıcılardan daha iyi tanıdığımdan eminim. Indesit bulaşık makinesi kullanmak işkenceden farksız. Sesi mi desem, sepetlerinin darlığı mı desem, tutup çekerken bile yamulması mı desem, program süreleri mi desem, tableti bile eritemeyişi mi desem. Nereden yaksam bilemedim.

İnsanların tecrübesi bir ürünle değil, bir çok ürünü kullanmakla oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: glacier67

yav şurdaki yorumlar tavsiyeler iyi güzelde bu marka sempatizanları ve çalışanları çok taraflı yorum yazıyor arçelik beko vestel indesit hotpoint arızalandımı denilmeyen kalmıyor ama bosch siemens profilo gorenje vs markalar oldumu sanırım sıkıntı şu her makinede olabilr böyle şeyler gibi laflarla geçiştiriliyor lütfen marka karalamaktansa objektif yorumlara yönelin arkadaşlar

• quote:

Kimse marka karalamıyor. Ben Indesit'in envai çeşit modelini bizzat kullandım. Burada öven satıcılardan daha iyi tanıdığımdan eminim. Indesit bulaşık makinesi kullanmak işkenceden farksız. Sesi mi desem, sepetlerinin darlığı mı desem, tutup çekerken bile yamulması mı desem, program süreleri mi desem, tableti bile eritemeyişi mi desem. Nereden yaksam bilemedim.

hıhı eminim envai çesidini kullanmıssındır bi baslıkta bi ürünü ilk cıktıgında incelediginden bahsediyordun o ürününde cıkıs tarihi senin 9 yasında oldugun tarihe denk geliyordu buda onun gibi birsey heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aggressor19 -- 25 Ekim 2012; 17:15:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aggressor19

quote:

Kimse marka karalamıyor. Ben Indesit'in envai çeşit modelini bizzat kullandım. Burada öven satıcılardan daha iyi tanıdığımdan eminim. Indesit bulaşık makinesi kullanmak işkenceden farksız. Sesi mi desem, sepetlerinin darlığı mı desem, tutup çekerken bile yamulması mı desem, program süreleri mi desem, tableti bile eritemeyişi mi desem. Nereden yaksam bilemedim.

hıhı eminim envai çesidini kullanmıssındır bi baslıkta bi ürünü ilk cıktıgında incelediginden bahsediyordun o ürününde cıkıs tarihi senin 9 yasında oldugun tarihe denk geliyordu buda onun gibi birsey heralde

Nedir bu çekememe, klasik yurdum satıcısı oldugunuzu seziyorum.

Forumda cana olan sayıgının milyonda biri bile size gösterilmiyor acaba onamı çıldırıyorsunuz.

glacier67

Forumu okusanız gönderme yaptıgınız canın bütün markaların iyisini kötüsünü yazıyor ama nerde sizde Allahın ilk emri okuyu uygulayacak düşünce, klasik yurdum insanı mantıgı okuma çamur at izi kalsın ama candoganı bilen biliyor.

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Genele: Ne kadar debelensenizde burada candogan gibi (istisna harika arkadaşlarda var, siz hariç) biri yok, buna çıldırıyorsunuz, yarın bir gün sattıgınız markayı bırakıp BSH gurubuna geçseniz kıvırıp onu ölümüne savunursunuz buna adımdan çok eminim.

Can yazmıyormu BSH grubunun 8 kilo olayını, dolaplarının (low frost ve XXL hariç) iyi olmadıgını,

ama

“Allah onların kalplerini ve kulaklarını mühürlemiştir, gözlerinde de kalın bir perde bulunmaktadır ve onlar için büyük bir azap vardır.” (Bakara, 2/7)

Çok doğru bir ayet.

• quote:

Cevap vermeye tenezzül etmeyiniz.

Biz sizi biliyoruz sizin sayenizde internet dünyası; kaliteyi, uygun ürünü, kullanmayı, almayı öğrendi.

Ben arkadaşlarım adına teşekür ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.