|
Bulaşık Makinesi Suyu ısıtmıyor Soğuk Suyla Yıkıyor (7. sayfa)
-
-
sıcak su girişine bağlattım 50 tl verdim... şu an gayet iyi.quote:
Orijinalden alıntı: DbA
Selamlar bu ısı pompası arızasını ucuz yolla halledebilecek bir yol yokmu arkadaşlar?
Servislerin istediği 450-650 TL arası rakamlar çok yüksek. Dolar kuru artmadan önce
bu rakamlara bulaşık makinesi satılıyordu.. -
selamlar;
8 senelik Bosch SMI50M75EP makine e04 arızası ile başladı, şimdide soğuk yıkama ve ıslak bitiyor.
ısı pompası resistansına direk enerki verdim resistans çalışıyor. sensörde okuyor.
karttadan nötr deki röle yol vermiyor.
bu kartın ''Bosch SMI50M75EP 9000 727 477 epg60614'' yenisi var mıdır?
yada arkadaşları yaptığı gibi direk sıcak suya mı bağlasam?
sıcak su ile sorun yaşadınız mı?
-
hiç sorun yaşamadım denebilir, (kurumama az kuruma sorunu oluyordu) banyo sıcak su ayarını çok yüksek yapmayın yeterli 55 60 yeterli.
-
merhaba,
konuyu hortlatacam ama yardıma ihtiyacım var.
BOSCH SMS30E02TR model bulaşık makinesinin ısıtma problemi var. genelde pompa arızası çıkarıyor ve forumları kontrol ettiğimde hep aynı çözüm var, pompa değiş düzelsin pompa üzerinde rezistans ile birlikte değiştiği için böyle söyleniyor.
fakat benim cihazın resiztansı sağlam, ana kart gibi görünüyor. üzerindeki kompenentleri kontrol ettim hatta rezistans çıkışını sağlayan roleleri söküp sağlamlığını kontrol ettim. hiç bir şekilde rezistansa güç gelmiyor, sebebi role çekmiyor olabilir veya yazılım diye düşünüyorum.
konu hakkında yardımcı olabilecek var mıdır?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X