Şimdi Ara

Bulduğum bilgisayar hakkında detaylı bilgi / dizüstü bilgisayar önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler efendim. Bilgisayarlar hakkında ortalama bilgiye sahip bir insanım. Dell in bu bilgisayarını almayı düşünüyorum fakat dell nasıl bir marka, bilgisayarları nasıl, müşteri hizmetleri ve bilgisayar kasaları hakkında bir bilgim bulunmuyor. Bildiğim tek şey ubuntu/linux tabanlı bir işletim sistemine sahip olması. Bilgisayarı almamam için bir sebep var mı?

Genel olarak oyun, 3d çizim ve yazılım ile uğraşıyorum. İşletim sistemini bilgisayarı aldığımda windowsa çekmeyi düşünüyorum. Herhangi bir eksisi bulunur mu ? Garanti kapsamı için de geçerli.

bilgisayarın linki:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaySaygılı -- 14 Haziran 2024; 20:4:53 >

• Dell çok iyi markadır zaten emsallerine göre pahalı olmasından belli.İşletim sistemi konusunda kafanda soru işareti olmasın tavsiyem diskpart gpt partion control uefi win10pro kurar geçersin çok güzel laptop emsalleri ise ;

trendyol.com
    ACER Predator Intel Core i7-13700HX 32GB 1TB SSD RTX4070 8GB 16" 165Hz Gaming Laptop NH.QLVEY.004 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
    https://www.trendyol.com/acer/predator-intel-core-i7-13700hx-32gb-1tb-ssd-rtx4070-8gb-16-165hz-gaming-laptop-nh-qlvey-004-p-818366213?boutiqueId=638145&merchantId=968&filterOverPriceListings=false

• eğer 4070 bana yeter diyorsan dell aralarında en akıllı seçim olur , alienware board kullanıyor o modelde, ram yükseltmeye gerek yok ve cpu efsane !!!!

ekranda başarılı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.