Şimdi Ara

BULDUM GENÇLİK KO GİRİLİO ARTIK :d

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • muahah beyler bi derfa denenmiş bi metod bu mesela x girceksiniz ama non pre dio tum serverları kontrol edin hanghisi login server işareti cıkarıo die sonra loginde beklemedeykene hemn x serverına tıklayın istedigineze durmadan basın ve direk x desiniz

• olma ihtimali var ama 10 dk dır bekletiyor beni connectin please wait diyor
  • anlamadım login server işareti ne ya
  • ya gençlik şimdi şifreyi girdiniz serverlara geldiniz sonra mesela x girceniz ama loginserver demio hep non piremum dio oyuna girmio oyle ama şimdiki buldugum metot su sabah beri giremiodum c serverına tıkladım baktım loginserver yazdı hemn x tıkladım x1 ve x1 girdi bu ilk denemde oldu boyle ondan oncede c den b ye geçtim o şekil pardon 2 deneme yapmışım ama oluyo deneyin hak verceksiniz
  • charlar gözüküyor ama start a basınca dc yapıo
  • denedim c3 e bastım connecting pls wait derken hemen a3 e geldim bastım olmuyo hala non-pre en sonunda dc yi yedim atıldım
  • olypiaya tek tıkta şimdi girdim starta bastım dc
  • yok kardes yok böle olmuyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: entel_lord

ya gençlik şimdi şifreyi girdiniz serverlara geldiniz sonra mesela x girceniz ama loginserver demio hep non piremum dio oyuna girmio oyle ama şimdiki buldugum metot su sabah beri giremiodum c serverına tıkladım baktım loginserver yazdı hemn x tıkladım x1 ve x1 girdi bu ilk denemde oldu boyle ondan oncede c den b ye geçtim o şekil pardon 2 deneme yapmışım ama oluyo deneyin hak verceksiniz

vaaaaaaay baba büyüksün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jabba The Hutt -- 23 Ağustos 2006; 0:17:32 >

• aha b1 e girdim şimdi ama ondanmı bilmiorum
  • ya yapıyorum ama connecting sırasında istediğim serverı seçemiyorum olmuyor
  • ahaha oldu çok saol kardeş işe yarıyo ama baya bi hızlı olmak lazım HELAL SANA
  • ya valla anlayan girer şimdi cok basit bi metod bi arkadasımızda yazmış bunu gormedim onu yoksa topic orda birleştirridim neyse c bastınız connect olurkene x c a d m istediginz servere hemn tıklayın ve o tıkladıgınıza girceksiniz o startaki dc başıma gelmedi onu bilemicem

k2 network

• gorevimiz canım sagolasın burda cok sey ogrendik bildigimizide paylaşalım dedik neyse
    dedigin gibi seri olmk lazım ama bi sorun var gunduzleri boş server olurmu acaba [sm=s19

k2 network
  • Genelde oluyo 1-2 tane server boş gireriz herhalde
  • bendede tam girerken dc oluo ya
  • dc olayı yazdıgım gibi başıma glemedi ama tahminimce sen bu metodla dene bi ara dc olmazsın artık nerden cıktı o dc olayı hlaa anlamadım kısmetsiz deveyi colde kutup ayıları opermiş ne diyeyim kardeş inş girersin

k2 network

• starta basıp dc yemenizin sebebi charınızı Cz yeni adıyLa Ronark Land ' da brakırsanız ve her hanqi bi serverın (oynadıqınız) 2 - 3 üne qirerseniz starta basınca dc werir ? ? ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: NoumaDraco

anlamadım login server işareti ne ya

login server deil connecting pls wait yazısını dio arkadas yani connect yazısı cıkınca dier servere tıkllıcan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.