Şimdi Ara

BULGARİSTAN DA NE UCUZ ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
1
Favori
3.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Petrol, teknoloji zaten edirneden giris yapiliyor bildigim kadariyla giriste gumrukte alisveris merkezi gbi bisey var orda istediginiz her sey mevcuttur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakalanırsan olacakları biliyorsun dimi. Alkol ve sigara getir sana yeter

• Karlito Yalaréz kullanıcısına yanıt
    Araba. ama kendin için almalısın satamazsın

• Et getirme işi yasak sadece kurban bayramında kişi başı 5kg izin vermişlerdi içki sigara olabilir ama en az 3 gün bg de kalmanız lazım oda ayrı masraf birde içkiyi öle satamıon hemen en azından ben satamıom eş dosta satmaya kalkınca herkes geliş fiyatına istiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Karlito Yalaréz

Macırım , çifte vatandaş olma arifesindeyim çok küçükken gitmiştim bulgara araba,alkol,sigara ve et ucuz onları zaten biliyorum onun dışında ne ucuzdur ?

şanslısın karlito Avrupa vatandaşı oluyosun daha ne istiyon
  • nezamandır gitmedi yazanlar ? türk parası çok değersiz. sözde tatil için sunny beach a gitçektik hesap tutmadı geri döndüm. 1 tl , 0.75 leva , karı kız yazanlar olmuş. eğer fazla bilginiz yoksa organınızı bile alırlar, bulgar mafyası-rus-hırvat ortak genelde. en azından bilindik kişileri bulun
  • böbrek ucuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

quote:

Orijinalden alıntı: legendcrime

quote:

evet et fikri iyi onun yanında 2 şişesi yasal 10 şişede viski getirsem şişe başı 30-35 liradan 300-350 tl de ordan kar etsem yolumu güzel bulurum

et fikri iyi olabilir de helal kesim et bulabilecek misin orada? helal kesim olmazsa istersen 1 tlye sat yine alıcı bulamazsın türkiyede

At eti eşek eti yiyoruz sen gelmiş helal et diyon usta sanki üstünde haram et yazıyor

doğru diyorsun aslında bilader

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: legendcrime

quote:

evet et fikri iyi onun yanında 2 şişesi yasal 10 şişede viski getirsem şişe başı 30-35 liradan 300-350 tl de ordan kar etsem yolumu güzel bulurum

et fikri iyi olabilir de helal kesim et bulabilecek misin orada? helal kesim olmazsa istersen 1 tlye sat yine alıcı bulamazsın türkiyede

bulgaristanda 900.000 türk 400.000 pomak yaşıyo hepside müslüman ayrıca sayıları milyonu bulan roman nüfusunda yarısı hatta daha fazlası müslüman yani bulgarsitan müslüman yerleşim birimleriyle dolu doğal olarak helal et de var

lady gaga gibi etin kemiksiz yerlerini vücuduna sar . rahat bi 15 -20 kilo sararsın , bide 15 kilo elinde getirsen al sana 35 kilo . haftada 4 sefer yapsan haftada 140 kilo et yapar . ayda 560 kilo.

• Petrol buraya göre su parasında fullemeden gelmeyi unutma :))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anubis59

ticaretini yapabileceğin birtek içki var onun dışında pek mümkün gözüken birşey bulamazsın orda

eski kaşar,et,ceviz falan gibi gıda ürünleri çok ucuz.
  • Deposu 1000 küsür litrelik tır bul(kiralayabilirsin). Gelirken depoyu fulle. 1300 litre desek. Yavaş gelsen, 250 litre yaksan 1050 litre elinde kalıyor. Sonra 1000 litresini depodan başka depoya çekip satarsın. Çekici ile gelirken de et, yasal miktarda alkol getirirsin.

Ama sanır8m kiralama şirketleri depoyu tam istiyor değil mi? Çekicilerde bilemem.

• Wala Bulgaristan'da ucuz olup da BİM'de pahalı olan bişey yok!

• quote:

Orijinalden alıntı: Sosisli Süt

Deposu 1000 küsür litrelik tır bul(kiralayabilirsin). Gelirken depoyu fulle. 1300 litre desek. Yavaş gelsen, 250 litre yaksan 1050 litre elinde kalıyor. Sonra 1000 litresini depodan başka depoya çekip satarsın. Çekici ile gelirken de et, yasal miktarda alkol getirirsin.

Ama sanır8m kiralama şirketleri depoyu tam istiyor değil mi? Çekicilerde bilemem.

kaçak yakıt sıkıntı ben girmem o işe.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pead

bunu yapmak için gelmiştim. gördüm gidiyorum
  • İllegale girerim dersen sigara,yakıt derim

tabi onaylanan davranışlardan değil

• tırlarda 550 lt mazot izin veriyor her tırı tek tek kontrol ediyorlar babam kaç kere ceza yedi 60 70 lt yüzünden ama mazotu ölçen memur insaflıysa bazen göz yumuyor

• Karlito Yalaréz kullanıcısına yanıt
    gerçekten 3310 mu kullanıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pead

eskidendi o.
    şimdi hem romanya hem bulgaristan da 100 dolardan aşağı düzgün bir şey bulamıyorsun.
    bundan 7-8 yıl önce 10-20 dolara harem kuruluyordu, çoraplarımıza kadar da yıkarlardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silentmachine

gerçekten 3310 mu kullanıyorsun

lg p880 4x kullanıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.