Şimdi Ara

Bulgaristandan araba getirmek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
3
Favori
56.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    cevap açık ve net eğer bulgaristandan emekli biri bulursan ve onun üzerine yaptırırsan aracın 1 sene burada kalır eğer emekli yoksa ama çifte vatandaşsan 6 ay kalabilir bu kadar net
  • benim amcam bgden bi citroen araç aldı bu sene 6. senesini dolduruyo artık hep trde kalcak dedi.
  • orada yaşayan akrabanın üzerine alacaksın vekaletle türkiyede dolaşacaksınbiz böyle yapıyoruz
  • Benim yurtdisinda toplam 240 gunum var fakat araliklarla.daha once arac falan almadim yararlanabilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben 15.05.2013 tarihinde alfa Romeo 147 aldım bulgaristandan dedemin üzerine aldık arabayı dedem bulgar vatandaşı ve emekli bulgaristanda yaşıyor. bizzat gümrüğü arayıp sınırda da almaya giderken sorarak aldık arabayı, 15 05 2014 te arabayı götürücem Bulgaristana ve BMW 320 almayı düşünüyoruz. şimdilik hiç bir sorun yok arabayı aldıktan 3 gün sonra türkiyeye getirdik hala da istanbulda kullanıyoruz özellikle yakıtından çok memnunuz arabanın 1.9 motor olmasına rağmen tavsiye edrim 2003 model araba
  • quote:

Orijinalden alıntı: slybe

ben 15.05.2013 tarihinde alfa Romeo 147 aldım bulgaristandan dedemin üzerine aldık arabayı dedem bulgar vatandaşı ve emekli bulgaristanda yaşıyor. bizzat gümrüğü arayıp sınırda da almaya giderken sorarak aldık arabayı, 15 05 2014 te arabayı götürücem Bulgaristana ve BMW 320 almayı düşünüyoruz. şimdilik hiç bir sorun yok arabayı aldıktan 3 gün sonra türkiyeye getirdik hala da istanbulda kullanıyoruz özellikle yakıtından çok memnunuz arabanın 1.9 motor olmasına rağmen tavsiye edrim 2003 model araba

kardeş dedende bulgaristan ehliyeti varmı

6 ay derdi yok dimi sizde?
  • 2 araba alın ucuz nasılsa.
  • hayır dedemde ehliyet yok araba almak için ehliyet şartı yok sadece sınırı geçerken araba kimin üzerineyse onun arabada bulunması gerekiyor giriş ve çıkışta
  • çifte vatandaş alamıyor diye biliyorum bir tanıdığımda 2008 BMW 5.30D var onun ortağı bulgar onun üstüne alıyolar ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhittinc

çifte vatandaş alamıyor diye biliyorum bir tanıdığımda 2008 BMW 5.30D var onun ortağı bulgar onun üstüne alıyolar ..

çifte vatandaş nasıl alamıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: tassa

quote:

çifte vatandaş alamıyor diye biliyorum bir tanıdığımda 2008 BMW 5.30D var onun ortağı bulgar onun üstüne alıyolar ..

hocam benim bildiğim alamıyor sen biliyor musun alabiliyor mu?

• quote:

quote:

quote:

ben çift vatandaşım ve bulgar plaka arabam var

• quote:

quote:

quote:

quote:

ben çift vatandaşım ve bulgar plaka arabam var

ne var hocam marka model?

• muhittinc kullanıcısına yanıt
    imzamdaki araç hocam e46 320d
  • quote:

imzamdaki araç hocam e46 320d

tanıdığımdada 2008 5.30 d var sürdüm bir kere mübarek uçuyor beygir patlaması resmen
  • ama o sınırsız burda tutabiliyor şirketinin üstüne olduğu için diye biliyorum bi bilginiz var mı sürekli durmayla ilgili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhittinc -- 14 Eylül 2013; 1:36:30 >
    Devamlı kalma yok diye biliyorum arkadaşınıza söyleyin iyice açıklasın burda paylaşın bilelim
  • quote:

Devamlı kalma yok diye biliyorum arkadaşınıza söyleyin iyice açıklasın burda paylaşın bilelim

arkadaşım değil babamın arkadaşıda sürekli kalıyo dedi şirketin üstüne olduğu için zaten bg de borç karşılığı almış araba boyalı tavan hariç
    Pek inandırıcı gelmedi bana devamlı kalması
  • quote:

Pek inandırıcı gelmedi bana devamlı kalması

14- Yurtdışında yaşıyorum, şirketimin arabası ile Türkiye’ye giriş yapabilir miyim?

Taşıtın mülkiyeti başka bir şahıs ya da şirket adına ise giriş esnasında gümrük idaresine geçerli bir vekâletname ibraz etmeniz gerekmekte olup, verilen süre sonunda taşıtı yurtdışı etmeniz gerekmektedir.

15- Yurtdışında bulunan şirketim Türkiye’de şube/acente vs. açtı. Taşıtları Türkiye’de kullanmak üzere getirebilir miyim?

Yurtdışında bulunan şirketinizin Türkiye’de şube/acente açması nedeniyle şirketinize ait araçların Türkiye’de sürekli kullanılmak üzere getirilmesi Kişisel ve Ticari Kullanıma Mahsus Kara Taşıtlarına İlişkin Gümrük Genel Tebliği (Seri No:1) hükümleri uyarınca mümkün değildir.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.