Bildirim
bullet 2hp alınır temiz ve sorunsuz olması şartı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bende var hobisine çatıya TL-link in 12dB omni (çubuk demek sanırım) anteni ile diktim öylesine çalışıyor.
Merak ettiğim temiz derken dışarıda kullanılmamış toz toprak yüzü görmemiş gibi bişimi demek istiyorsunuz.
Birde bu 2HP cihazlarında genel sorunları nedir? (Bi google ye sorayım bakalım ne sonuç çıkacak genel problemde)
Bi ekleme: Ben de şöyle bir problem oluşmaya başladı..
Chrome ile Bullet2HP ara yüzüne ulaşamıyorum aşırı yavaş. Ama İE explorerde şak açılıyor. Chrome ayararını sıfırladım aynı?? Admuncher i iptal ettim yine aynı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_alp -- 22 Şubat 2015; 13:52:55 > -
temizden kasıt yani darbesi arızası olmayan anlamında toz falan bunlar sorun değil daha önce sorunları hakkın araştırma yapmadım ben ama bakayım bende sorunlarına
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X