Şimdi Ara

***Bulutta dosya saklama servisleri incelemelerim*** (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
2
Favori
1.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jour

quote:

Orijinalden alıntı: cellman406

quote:

quote:

Samsung sagolsun dropboxdan 52 gb alanim oldu. Memnunum, dropbox iphoneda olmasa da androidde basarili. Gerci jbliyken iphoneda da efektif kullaniliyor. Google drive kullaniyorum o da guzel. Box, skydrive pek kullanmadim denedim zamaninda begenmemistim pek.

iPhone'da çekilen her fotoğraf atılıyor ?__

Android kullanmamissiniz da hic bilgisayar da mi kullanmadiniz? Veya bu tur programlari bir tek fotograf atmak icin mi kullaniyorsunuz sasirdim yani :D ben de diyorum ki "iphoneda anca cektigimiz fotolari atabiliyoruz". Androidde internet oldukca fazladan bellek olarak kullanabiliyorsunuz hersey atiliyor icine

ben fotoğraf ve shsh kaydı için kullanıyorum.android tabletim var,tf201 asus,onu da ipad mini ile takaslık yaptım.ayrıca 23 gb kadar alan kazandım dropboxtan 1 yıllık.

Yani?

Sadece fotograf yukleyerek bulut depolama sunan markalari nasil karsilastiriyorsunuz anlayamadim ilginc dropboxi sona koymanizdan belliydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dropboxta şu an 75gbm var. Ve pcden girdiğinde yandaki talimatları uygulayınca artıyor. Hız olarak yavaş ama gb fazla.
    İnceleme için teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: svastika94

Dropboxta şu an 75gbm var. Ve pcden girdiğinde yandaki talimatları uygulayınca artıyor. Hız olarak yavaş ama gb fazla.

Birşey değil.Nasıl oluyor?Birde kalıcı mı
  • quote:

quote:

Dropboxta şu an 75gbm var. Ve pcden girdiğinde yandaki talimatları uygulayınca artıyor. Hız olarak yavaş ama gb fazla.

Kalıcı, masaüstü sitede Get Started yazıyor oradaki işlemleri yap belli gb veriyor.

• quote:

quote:

quote:

Kalıcı, masaüstü sitede Get Started yazıyor oradaki işlemleri yap belli gb veriyor.

yaptım ama en fazla 20 gb veriyor toplam

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Samsung sagolsun dropboxdan 52 gb alanim oldu. Memnunum, dropbox iphoneda olmasa da androidde basarili. Gerci jbliyken iphoneda da efektif kullaniliyor. Google drive kullaniyorum o da guzel. Box, skydrive pek kullanmadim denedim zamaninda begenmemistim pek.

iPhone'da çekilen her fotoğraf atılıyor ?__

Android kullanmamissiniz da hic bilgisayar da mi kullanmadiniz? Veya bu tur programlari bir tek fotograf atmak icin mi kullaniyorsunuz sasirdim yani :D ben de diyorum ki "iphoneda anca cektigimiz fotolari atabiliyoruz". Androidde internet oldukca fazladan bellek olarak kullanabiliyorsunuz hersey atiliyor icine

ben fotoğraf ve shsh kaydı için kullanıyorum.android tabletim var,tf201 asus,onu da ipad mini ile takaslık yaptım.ayrıca 23 gb kadar alan kazandım dropboxtan 1 yıllık.

Yani?

Sadece fotograf yukleyerek bulut depolama sunan markalari nasil karsilastiriyorsunuz anlayamadim ilginc dropboxi sona koymanizdan belliydi

Dropboxu sona koymamın nedeni en az depolamayı sunmasıydı.Google Drive'ı da en başa attım.Ancak ben fotoğraflarımı otomatik eşzamanladığı için dropboxu kullanıyorum,ancak belgelerimi depolayacak olsam Google Drive kullanırdım.Çünkü Google Drive'ın çok kullanışlı belge oluşturma araçları var.Ayrıca telefonumun shsh kaydını,birçok sunumumu ve video da depoluyorum (toplam 45dk)

• Dropbox da 3 gb alan olduğu için. Google drive ve yandex kullanıyordum. Gb genişletmeyi bende denicem. İnceleme için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: cagdastyana

Dropbox da 3 gb alan olduğu için. Google drive ve yandex kullanıyordum. Gb genişletmeyi bende denicem. İnceleme için teşekkürler.

Birşey değil
  • Bende hemen 75 gb yapmadım 2 ay falan sürdü, tabi ben get started'i arada yaptım. Siz sürekli yaparsanız daha kısa sürede daha fazla gb kazanabilirsiniz.
  • quote:

Bende hemen 75 gb yapmadım 2 ay falan sürdü, tabi ben get started'i arada yaptım. Siz sürekli yaparsanız daha kısa sürede daha fazla gb kazanabilirsiniz.

Deniyorum

• Çoğunu denedim dropbox en iyisi benim için hala , biraz haksızlık yapmışsın

tabi benim depolama alanım 35 gb ondan dolayı daha cazip geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkan*

Çoğunu denedim dropbox en iyisi benim için hala , biraz haksızlık yapmışsın

tabi benim depolama alanım 35 gb ondan dolayı daha cazip geliyor

bende dropbox kullanıyorum.standart olarak sıralamam.değiştiriyorum
  • Yalnız hız olarak google drive biraz daha hızlı gibi. Yoksa banamı öyle geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: cagdastyana

Yalnız hız olarak google drive biraz daha hızlı gibi. Yoksa banamı öyle geliyor.

evet öyle.en yavaşı da yandex disk
  • Birincisi incelemeniz pek de objektif olmamış. Madem bir inceleme yapıyorsunuz (birden fazla) bilgisayar-tablet-cep paylaşımları yapıp deneseydiniz.

Mesajları okuyunca dropbox ile ilgili alan arttırımında (diğer yazanlar tarafından) yanlış verilmiş bilgiler var. Özellikle arkadaş üyeliğinden alabileceğiniz toplam alan 16gig'i aşamaz. Diğer yapılacaklar da çok vermez (face'de beğen vs). Özellikle ürün satın almalarında (o da genelde 2 yıl ile sınırlı) yüksek miktar verir.

Refer friends to Dropbox
    Spread the love to your friends, family, and coworkers
    16 GB
    500 MB per friend

Benim liste şöyle:

Total space earned
    56.88 GB

Simple Tasks Linking with the Mailbox app 19 days ago 1 GB
    Samsung + Dropbox Samsung promotion (expires 8/5/2015) 5 weeks ago 48 GB
    Referral *** 7 weeks ago 500 MB
    Referral *** 2 months ago 500 MB
    Referral *** 4 months ago 500 MB
    Simple Tasks Posting <3 to Twitter 5 months ago 125 MB
    Simple Tasks Why you love Dropbox 5 months ago 125 MB
    Simple Tasks Follow @Dropbox on Twitter 5 months ago 125 MB

Hepsi bir tarafa eğer sadece fotograf için kullanacaksanız FLICKR kullanın. 1 Terabyte veriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: gurol

Birincisi incelemeniz pek de objektif olmamış. Madem bir inceleme yapıyorsunuz (birden fazla) bilgisayar-tablet-cep paylaşımları yapıp deneseydiniz.

Mesajları okuyunca dropbox ile ilgili alan arttırımında (diğer yazanlar tarafından) yanlış verilmiş bilgiler var. Özellikle arkadaş üyeliğinden alabileceğiniz toplam alan 16gig'i aşamaz. Diğer yapılacaklar da çok vermez (face'de beğen vs). Özellikle ürün satın almalarında (o da genelde 2 yıl ile sınırlı) yüksek miktar verir.

Refer friends to Dropbox
    Spread the love to your friends, family, and coworkers
    16 GB
    500 MB per friend

Benim liste şöyle:

Total space earned
    56.88 GB

Simple Tasks Linking with the Mailbox app 19 days ago 1 GB
    Samsung + Dropbox Samsung promotion (expires 8/5/2015) 5 weeks ago 48 GB
    Referral *** 7 weeks ago 500 MB
    Simple Tasks Posting <3 to Twitter 5 months ago 125 MB
    Simple Tasks Why you love Dropbox 5 months ago 125 MB
    Simple Tasks Follow @Dropbox on Twitter 5 months ago 125 MB

Hepsi bir tarafa eğer sadece fotograf için kullanacaksanız FLICKR kullanın. 1 Terabyte veriyor.

düzeltiyordum.

• Bu siteyi nasil atlamisiniz hayret ilginctir kimsede bahsetmemis.

https://www1.copy.com/home/

2013 Barracuda Networks, Inc
  • Aktif kullanmasam da pek çoğundan haberim var
    Bugun YANDEX sürücüye baktım az önce
    yuklu dosyanın üzerine tıklayınca altta hemen açık bağlantı paylaşmım linkini gösteriyor
    Gdrive da bir kaç hareket yapmak lazım
    Şimdilik lazım olursa Yandex kullanacağım.

Forum resimlerini yandexten yapabilir miyiz diye denedim yok.
    Forum kodları için Jpg adreslerini tam vermiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 18 Ekim 2013; 0:55:25 >
  • Copy de gayet başarılı. Güvenlik ve ağ teknolojileri üzerine çalıştığı bilinen Barracuda Networks'ün. Yani kayıt olunca 15GB veriyor, birisinin referansı ile olunca hem yeni olana hem de referans verene ilave 5GB daha veriyor. Yani https://copy.com?r=qHem8D linkinden kayıt olursanız toplam 20GB olur. Kayıt olduktan sonra ilave 5GB kazanmak için verdiğiniz email e gelen onay mesajını onaylamanız ve bilgisayar ya da telefona indirdiğiniz uygulamadan giriş yapmanız gerekiyor. ben dün kayıt oldum başkasının referansıyla, bence gayet başarılı. Ayrıca verdiği depolama alanları ömürboyuymuş.
  • one drive 100 gigabyt veriyor.ama bende pek çalışmıyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.