NE DERSENİZ DEYİN İSTER GEREKSİZ TOPİC İSTER YANLIŞ TOPİC AMA EN ÇOK BURDAN DAĞITABİLİRİM BUNU SİZDE BUNU MAİLLE HERKESE YOLLAYIN VE FORUMLARA KOYUN Fransız mallarını boykot
Fransa ekonomisi şu an kötü durumda. Fransız hükümeti ekonomiyi canlandırmak için en son çıkardığı iş yasasını halkın baskısıyla geriçekti. Bu olay aynı zamanda hükümetin otoritesini de sarstı. Şu anda yapacağımız başarılı bir boykot Fransız hükümetini iyice zor durumda bırakacaktır, halkın tepkisini yoğunlaştıracaktır. Lütfen dikkat edelim ve herkese ulaştırmaya gayret edelim.. Benzin: Total, Elf Süpermarket: Carrefour, Gima, Dia Endi, ChampionSA İnşaat: Ondulin Avrasya (Onduline -Bituline-Isoline), Lafarge, Chryso, Weber Markem Seyahat: Air France, Club Med, Fransa'da tatil, Fransız Kültür Merkezi Tıraş Bıçağı: BIC Çakmak: BIC, Cartier Kırtasiye: BIC, Sheaffer Yoğurt: Danone, Yoplait Şişe Suyu: Perrier, Danone, Evian Mutfak ve diğer ev eşyalar: Tefal Oto Lastiği: Michelin, Uniroyal, Recamic Oto Yedek Parça: Valeo Otomobil: Renault, Peugeot, Citroe Spor Ekipmani: Le coq sportif Motosiklet, Bisiklet: Peugeot Giyim: Lacoste , Givenchy, Pierre Cardin, Yves Saint Laurent, Etam, René Derby, Sonia Rykiel, Cacharel, Daniel Hechter Çanta: Longchamps, Lancel, Louis Vuitton Şampuan: L'Oreal, Studio Line, Lancome Saç ürünleri: L'Oreal, Studio Line, Garnier, Kerastase Cilt Bakım ürünleri: Clarins, Guerlain, Avon, Avene Bebek giyim, mama, oyuncak: Bledina, Mellin, Majorette, DPAM, Petit Bateau Kozmetik: L'Oreal, La Roche Posay, Biotherm, Christian Dior, Clarins, Vichy Parfüm: Chanel, Christian Dior, Clarins, Drakkar Noir, Fahrenheit, Lancome,Lavendar Harvest Dergi: Marie Claire, Elle Elektrik: Schneider Electric "Merlin Gerin, Telemecanique" Gıda: Sodexho Telekom: Alcatel Sigorta: AXA, Günes Sigorta, Basak Sigorta, Basak Emeklilik (Groupama International) Finans: Societe General Bankasi, TEB (Türk Ekonomi Bankasi) İlaç firmaları Sanofi (Aventis&Synthelabo&Pasteur ortakligi): Servier, Fournier, Guerbet, Pierre Fransız şarap ve şampanyaları
TEB nasıl fransızlarn oluo onu annamadım
SADEC İSMİ TÜRK ORTAKLIK OLARAK FRANSIZLARIN DEVLEETE AİT BİYER DEİL ORASİ
bu ne yaw bişey anlamadım
up
quote:
Orjinalden alıntı: Imp0ssibleIsN0thing
up
+1+1+1+1+1+1+1+1+1++1
up pabucumun sıtanistiiii satanisti pabucumun sıtanistiiiiiiiiii
Kardeşim bu fransızların alayının ne olduğu blli ağzımı açmıym yarın bayram tşk edeiyorum kesınlıkle bu malları boykot edeceğim.Sizlerinde yardımını beklıyorum.
Beyler tmam haklısınız bunların tmamı fransız markası ama türkiyede sadece isimlerini kullanıyorlar
quote:
Orjinalden alıntı: fcktheworld
Beyler tmam haklısınız bunların tmamı fransız markası ama türkiyede sadece isimlerini kullanıyorlar
hee türkler satio türkler yiyo parasını demi fransayta yolanmio yane para sana yoLLar bana Hüsran demek istiorum sana
UPUPUPUPUPUPUPPUPUPUPUPUPUPU
imzama bile kodum ayrıca upta satanist ne alaka çok avrupa yakası seyredion herhal
quote:
Orjinalden alıntı: EnterSandman
quote:
Orjinalden alıntı: metemen
imzama bile kodum ayrıca upta satanist ne alaka çok avrupa yakası seyredion herhal
quote:
Orjinalden alıntı: EnterSandman
sLoganim o benim
:D
Up Uleyn Up
up hade Leyn sizde post kasın up muahuha
upuppupup
danone doğal n_a_h doğal n_a_h doğal :D
Boykot fransa Boykot israil
up
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme